Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2011, 10:42:12
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Din ce judet sunteti, de ce episcopie apartineti?
Stiu ca unii episcopi nu dau binecuvantare pentru ca seminaristii din episcopia lor sa se duca la o facultate din alta episcopie; ideea e ca in episcopia unde ai terminat facultatea ti se va repartiza candva si un post.

Spre exemplu, stiu de la un coleg ca arhiepiscopul Tomisului nu da binecuvantare tinerilor sa plece sa studieze Teologia in Bucuresti, daca doresc sa devina preoti, sa o faca in episcopia de unde apartin.
Eu nu vad nimic crestinesc in a-i ingradi omului libertatea de alegere.Suna mai curand a afacere cu "sclavii de pe plantatie",a politica,dar in nici un caz a comportament crestin.
Vechi 09.09.2011, 16:49:49
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Eu nu vad nimic crestinesc in a-i ingradi omului libertatea de alegere.Suna mai curand a afacere cu "sclavii de pe plantatie",a politica,dar in nici un caz a comportament crestin.

Intotdeauna ai dreptul de a te razvrati, de a nu asculta. Dar stim unde duce asta, mai devreme sau mai tarziu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
admitere facultate Joulie Stiri, actualitati, anunturi 0 30.08.2012 12:34:18
admitere mitica_sefu Generalitati 1 07.09.2011 16:45:06
Problema la admitere Dragoshel Generalitati 13 14.02.2011 21:32:42
Examen de Admitere la Facultatea de Teologie - Bucuresti cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 10.07.2010 23:41:47
am o rugaminte: subiecte admitere rob Umanitare 1 22.03.2007 14:08:42