![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Amigo, ai gasit scris undeva de mine ca am dat vina pe diavol? Hai sa privim putin spre Statele Unite, tara cu cea mai mare democratie si libertate din lume. Ce, acolo homosexualii sunt priviti bine? Sunt TOLERATI, dar NU ACCEPTATI! Ai aflat tu de un senator sau congresman homosexual? Ai auzit tu vreodata de un primar sau guvernator americam homosexual? NU, pt ca nu au asa ceva.Sau macar la voi in Spania? Aveti homosexuali in functii de conducere ale statului.Iti spun eu ca nu. Am si eu o sora in Spania de 6 ani si stiu si eu cum merg treburile la voi. Poti sa-mi zici DE CE? |
|
||||
|
||||
![]()
S-unt niș-te bou,
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i prima data cand ma faci sa rad copilareste de bine. Arunci cu apa rece? Sau esti responsabil cu punctul pe i, sarea si piperul?
Unde-i detectorul de trolli? |
|
||||
|
||||
![]()
@AndyTH: daca alteram celula de baza a societatii care e familia, spune-mi, ce reper ne mai luam? Pana unde putem merge cu permisivitatea? Daca se legalizeaza casatoriile homosexuale, de ce nu s-ar legaliza si cele poligame? oricum am modificat conceptul de familie,nu? Ti se pare corect sa se legalizeze homosexualitatea nu si poligamia sau poliandria? Daca e normala legatura intre doi barbati, nu vad de ce n-ar fi normala si legatura intre doi barbati si o femeie. Acceptam mariajul acestora in 3 sau in 4, 5 ... "n" ? Cum definim "familia"? Cum trebuie sa schimbe instanta judecatoreasca conceptul de casatorie? Hai sa te vad cat de lipsita de prejudecati esti.
Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 14:19:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 15:09:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce raspuns sa-ti ofere ioanna, in conditiile in care relatia dintre doi barbati e lipsita de rod - de copil. Numai daca ne-am opri la acest lucru ar fi de ajuns sa intelegem ca avem parte de o relatie nefireasca. Dar neputand concepe, vor sa aiba dreptul de a infia. Pierd din vedere ca daca lumea aceasta s-ar transforma de astazi in homosexuali si lesbine, s-ar desfiinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tupeu usor obraznic? Draga Ioanna, complicatiile psiho-sociale ale acestor copii vin din cauza oamenilor ca tine. Nu din cauza familiei. Ei se vor simti blamati si ne-la-locul lor din cauza persoanelor care vor incerca sa le bage astfel de idei in cap. Daca este sa ne luam dupa tine si celor asemenea, copii pot sa faca doar cei perfect frumosi si sanatosi, ca altfel daca or sa se ia cineva de copil ca mama sau tatal e urat sau sarac sau cu deficiente. Asta si trebuie sa stea la baza conceperii unei fiinte, dorinta de a fi parinte si de a oferi iubire. Psihodrama e creata de cei din afara pentru a forta pe altii sa fie 'normali'. Si atunci de ce parintii trebuie sa se schimbe si nu cei din exterior. Pana acum am citit numai afirmatii nefondate si aruncari cu pietre. Va considerati foarte intelepti. Am citit si o postare care concluzioneaza un articol stiintific - Biodemographic and physical correlates of sexual orientation in men (Schwartz et al, 2010) - si anume ca homosexualitatea nu e transmisa genetic si prin urmare nu Dumnezeu e responsabil..Acest articol comenteaza doar niste fenotipuri asociate si spune ca homosexualismul se pare ca nu ar fi trimis pe cale materna. Deci de unde concluziile anterioare? Si de ce mai exact am un ton obraznic? Pentru ca va contrazic si spun ca nu aveti pareri fondate? Eu pot sa imi sustin orice afirmatie. Si in mediul meu academic este o permanenta dezbatere pe orice tema si se fac intruniri cu persoane care au alte pareri tocmai pentru a asigura validitatea studiilor sau opiniilor. Dar si cele contrare trebuie sa fie sustinute de dovezi (nu vorbe sau pareri). De ce reactionati asa? Pur si simplu primiti critici in legatura cu perceptia deformata pe care o aveti despre homosexualitate. Perceptii care mai departe pot duce la psihodrama copiilor proveniti din astfel de familii. |
|
||||
|
||||
![]()
M-am lamurit, ai evitat elegant raspunsul la intrebare, ceea ce inseamna ca NU GANDESTI DELOC, ci doar sustii interesul unui grup :) Te-am intrebat despre "conceptul de familie", pentru ca instanta judecatoreasca trebuie sa-l modifice din moment ce tu si cei asemeni tie, cereti legalizarea legaturilor homosexuale. Repet, de ce E CORECT SI MORAL sa legalizezi homosexualitatea/lesbianismul nu si poligamia/poliandria? Lasa-ma cu studiile stiintifice, doar maine pot veni alti analisti care sustin ca poligamia la barbati e benefica (de altfel exista un astfel de studiu). Ceea ce refuzi tu sa intelegi este ca distrugerea conceptului de familie traditionala (barbat+ femeie), trebuie inlocuit cu altul, iar acesta ,nemaiavand ca reper normalitatea (aici referindu-ma la majoritate), va da nastere unei stari de anormalitate. Spui ca doi barbati sau doua femei se iubesc si-si cer dreptul la a-si intemeia o familie, de a avea copii etc. Eu spun ca si cinci femei si doi barbat se iubesc la fel de intens si-si pot si ei cere dreptul la a-si intemeia o familie, in virtutea dreptului la viata privata asa cum au facut-o ceilalti. Nu poti legaliza homosexualitatea, fara alte masuri la pachet, daca vrei sa fii corect, nu poti merge cu jumatati de masura.
Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 16:19:34. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SUA si Homosexualitatea | Diana67 | Homosexualitatea | 132 | 11.12.2015 18:35:30 |
Homosexualitatea in viitor | SylverCheetah53 | Homosexualitatea | 41 | 29.07.2010 11:28:09 |
Homosexualitatea | NTatiana | Intrebari utilizatori | 5 | 10.03.2010 21:23:56 |
|