![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acei copii ar aprecia-o enorm! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Voi de ce faceti copii? Nu cumva aveti si voi orgoliul spus de tine? Si este pacat sa judeci pe altii si sa-i jignesti: ca nu se iubesc, ca au orgoliu, ca nu sunt crestini. De ce? Voi sunteti mai altfel? Mai buni? De ce ne judecati si invinovatiti? Stiti voi de ce noua nu ne-A dat copii si voua v-A dat? Incep atunci si eu sa fac pacatul si sa ma/va intreb asa. Studiul acela este o prostie. Exista multi care se iubesc si dupa 3 si dupa 7 ani.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sa-mi fie cu iertare ca asta e o discriminare! De ce tiganii fac copii pe banda rulanta? Ca iepuroaicele. Sunt tiganii mai credinciosi decat noi?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Credeam ca se discuta despre fertilizare in vitro si viata crestina. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai pentru ca se spune ca din cauza pacatelor parintilor se pierd sarcinile.
Last edited by Adanna; 11.09.2011 at 09:52:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Sa presupunem ca in urma unei histero...(nu mai stiu exact cum se cheama) se constata ca trompele sunt infundate si nu se mai poate face nimic nici prin operatie (sau nu garanteaza ca va fi bine), atunci optiunea ar fi: fie am relatii sexuale si risc o sarcina extrauterina, fie relatiile sexuale nu-si mai au rostul, intrucat nu se mai poate procreea (deci si casatoria asemeni nu si-ar mai avea rostul)
P.S: Este o curiozitate pur personala, la care ma tot gandesc, fiindu-mi teama pana acum sa recurg la aceea histero...(cum s-o numi). |
|
|
|||
|
|||
|
Ma refeream ca voi faceti copii si nu va duceti sa infiati de la orfelinat.
Si sa stii ca multi ar vrea sa infieze si nu pot nici asta... Da, copiii ar trebui sa fie un dar de la Dumnezeu, insa multi si-i cumpara. Pentru tratamente si adoptie trebuie sa ai multi bani... Poate nu stiai asta. Si inca ceva: sarcini multiple pot apare si la tratamente hormonale, nu numai IVF.
|
|||
|
|||
|
Sophia, chiar daca Dumnezeu nu ti-a dat copii, probabil ca ti-a facut alte daruri :).
Ai incredere in Dumnezeu, ca iti poarta de grija. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu am fost caz fericit că a putut să fu aoptată, și asta a fost chiar în 1990. Acum se impun niște condiții foarte aberante ca să poți adopta un copil. Și când te gândești că, copiii, la orfelinate sunt tratați cum sunt tratați, ba chiar mai sun și abuzați... În fine, România, ...asta e... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce parere aveti? | CM Punk | Generalitati | 24 | 10.09.2011 23:23:41 |
| ce parere aveti | cadrian79 | Preotul | 10 | 04.05.2011 22:36:49 |
| Ce parere aveti? | Floar3 | Generalitati | 11 | 20.01.2010 19:08:47 |
| Fertilizarea în vitro și înseminarea artificială au fost interzise în România ! | cristiboss56 | Generalitati | 143 | 19.10.2009 18:04:40 |
| Voi ce parere aveti? | AndreiM | Generalitati | 12 | 06.10.2009 10:13:24 |
|
|