Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2011, 22:42:58
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Este important motivul pt. care cautati predicile parintelui .
Cu ani in urma , Sf. Min. Brincoveni avea la vinzare CD-uri cu predicile parintelui . Multi, f. multi dintre cei care frecventau minastirea au cumparat cu nesat aceste CD-uri cu predicile .
Parerea mea personala este ca nu sunt chiar asa greu de gasit . Mult va va fi pina ce veti da peste un fost fiu duhovnicesc al parintelui si astfel veti ajunge si la predici.
Pot sa va spun insa ca predicile sunt deosebite . Daca nu aveti idei preconcepute si le veti asculta va vor fi de mult folos !

Cit despre povestea cu ultra schismatic sau ultra... marin sau ultra...violet , ca sa ma exprim asa, este mult prea multa diferenta fata de realitate ! F. putini sunt cei care cunosc cu adevarat povestea parintelui Nichita Pascan !
Stimate domn, poate ar trebui, daca stiti mai multe si aveti dezlegare de la duhovnic si constinta sa vorbiti, sa ne spuneti. Trebuie sa nu ramana nimeni, indiferent de confesiune, cu o parere gresita despre un om al altarelor. Este esential acest lucru... Bine, eu fiind catolic, privesc preotii cu o mai mare deferenta decat alte persoane, poate.... asa ca sunt subiectiv... :) Daca de fapt nu e schismatic fugar, si nu a parasit BOR, sunt gata sa imi retrag afirmatiile, cu scuzele de rigoare.
Cu respect.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nichita Marturisitorul sorinzaj Intrebari utilizatori 0 03.04.2012 08:04:46
Parintele Parintele Iustin Parvu ClauCioc1969 Intrebari utilizatori 2 10.02.2010 14:10:10
Atelier Iconografic "Sf. Nichita" cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 12.11.2009 20:28:43
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 3 20.01.2009 04:57:26
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47