![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei sa stii cum vad eu problema ? noi oamenii avem ratiune ,avem liberul arbitru , facem bine /rau in viata aceasta , suportam consecintele dincolo , dar animalele sunt conduse in mare parte de insctincte, tiparite in geneticul lor inca de la creatie ,asa ca nu vad de ce , nu s-ar intoarce inapoi la Creator . Ce crezi in rai , la spatiile verzi , o sa fie numai sufletele oamenilor drepti?
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Draga mea sora, crezi ca lui Dumnezeu ii place halul in care a ajuns lumea? Hristos a venit pe pamant si L-am rastignit (toti, toti suntem legati prin pacat de cei care L-au rastignit), si daca ar mai veni tot L-am rastigni..si vine mereu sa ne cerceteze in sufletele noastre si Il rastignim... stim ca lumea aceasta e data de noi, oamenii, prin pacatele noastre, stapanitorului veacului acestuia, care este diavolul. Draga mea sora, spune-i toate acestea chiar Lui, lui Dumnezeu. DAR FII SINCERA. VORBESTE SINCER CU EL. Doamne, uite, eu nu inteleg asta si asta si asta...ajuta-ma Tu sa inteleg ca nu ne-ai parasit niciodata, ca ne iubesti prea mult ca sa ne parasesti vreodata, ca suntem legati de Tine prin Iisus Hristos, care ne scoate din iadul din fiecare zi. Ai incredere in Dumnezeu. Fii sincera si El iti va lumina gandul si inima... Daca pacatele oamenilor te dezamagesc, asta nu inseamna ca trebuie sa fii suparata pe Dumnezeu...nu ai fost crestin-ortodoxa! sa fii crestin-ortodoxa! Sa fim toti! putem singuri? Nu, cu harul lui Dumnezeu?...si harul nu vine daca nu ne smerim, zis Sfintii Parinti... Sa uram pacatul si sa il iubim pe pacatos..Doamne, cand vom ajunge la aceasta?...Cu harul Domnului se poate...Doamne, cat de murdari suntem toti, toti fara exceptie si cat de mare este mila Ta peste noi! Slava Tie! te imbratisez cu drag in Domnul. ps: Asculta conferintele maicii Siluana Vlad, ea vorbeste despre probleme ca acestea pe care le-ai pus tu aici...
|
||||
|
||||
![]()
Salut, firespirit..:-)
Imi place comparatia pe care ai facut cu celulele corpului uman..care suntem noi...si corpul, care este El..Intr-un corp uman..mor celule in fiecare zi...si cad jos...si se nasc altele...si corpul se innoieste.. Despre animale...cred ca undeva in Pilde, Dumnezeu ne spune ca cel drept, curat in ochii Lui, printre altele, are si mila de animale...(iudaismul chiar interzice categoric chinuirea animalelor)..iar daca iti amintesti...Hristos, cand a intrat in templu...a dat drumul animalelor inchise spre jertfa..porumbeilor...si S-a dat pe Sine jertfa...pentru pacatele noastre...si de atunci, cei care cred in El...nu mai sacrifica animale la templu pentru pacatele lor... Cum scria si Adriana-Simona..intreaga fire..om,natura,animale, plante...zac si sufera boli si moarte...si asteapta cu infrigurare...ridicarea(din somnul cel de moarte)..fiilor lui Dumnezu...dumnezeii dupa har...asa cum au fost atatia sfinti...cei in care rezida/locuieste..Duhul Sfant..si sunt calauziti de El in toate ce fac, gandesc, vorbesc..singurii care pot sa poarte numele de crestin..si printre care poti sa te numeri si tu. Te vad un luptator...si am auzit o predica..zicand ca ceea ce un om nu poate sa sufere, si il doare groaznic sa vada..(ex, animale chinuite, copii macelariti, femei violate, oameni pierzandu-si demnitatea in santuri si alcool..si multe altele..)la aceea e chemat sa lupte, sa combata, sa ia atitudine.. prin Duhul Sfant. Stii...eu vad cam asa..ca Dumnezeu a dat pamantul, animalele..si ce este creat..in stapanirea omului...or omul..imbarligat de diavol, l-a cedat acestuia...or..cooperarea om-diavol...este ce vedem astazi in lume... Insa..cooperarea Dumnezeu-om, marire Lui...exista si ea...se numeste..rascumparare..e prin Hristos, e prin Duhul Sfant...,o vedem la sfintii care erau iubiti si urmati de fiare salbatice, la cei care unde puneau talpa piciorului...faceau acel loc colt de rai...la purtatorii de Duh Sfant, purtatorii de Dumnezeu..asa cum au amintit atat de frumos cei ce ti-au scris... Sa nu se piarda nadejdea ta. Sa te miluiasca Dumnezeu, Tatal nostru, cu harul Duhului Sfant, si cred ca atunci vei intelege si pricepe multe lucruri...si inima ta va merge la ape de odihna...si la razboi duhovnicesc...si iarasi ape de odihna..prin El...cu El...si pentru El.. Cat priveste caderea ta de la credinta, sa ma ierti, dar eu, citind ce ai scris..vad altfel...ca tu acum sporesti de fapt ...te maturizezi in credinta..si..mantuirea e mai aproape de tine decat atunci cand ai crezut prima data...si asa cum in viata naturala avem crize..de indentitate...adolescenta..confuzie..durere...agon ie...presupun ca asa se intampla si in viata duhovniceasca..trecem de la "inger-ingerelu' meu"...mai prin valea umbrei mortii...mai prin pustii...mai prin..psalmii lui David .."de ce ascunzi la necaz, Dumnezeul mantuirii mele, de ce stai departe cand sunt in mare nevoie de Tine"..."de ce taci si nu-mi raspunzi"...si ajungem..prin harul Sau...la .."Te laud, ca Tu ma izbavesti, si nu lasi pe vrajmasii mei sa se bucure de mine"..la un autentic si din toata inima..."Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarulu"i...la "Doamne si Stapane al vietii mele"...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura scuza la tot ce se intampla in lume, ar fi ca totul e in capul meu sau ca totul e o mare holograma iar viata este o iluzie (parca buddha spunea asta), ca in matrix. Oricum daca o dau si pe partea stiintei, este la fel de limitata. Daca noi am evoluat din animale, e evident ca inca n-am scapat de laturile animalice (dovada razboaiele. sacrificiul animalelor si dezbinarea umana) si creierul nostru inca nu functioneaza la capacitati maxime. Parerea mea e ca sunem ca niste nebuni. Unii mai mult, altii mai putin. Insa toti pervertim realitatea cu mintea noastra limitata. Cica a fost un documentar pe teleenciclopedia unde spunea ca daca ne-am folosi 20% din creier, am putea levita. Nu stiu daca e adevarat. Oricum potentialul omului (fara dizabilitati) e urias. Astea da, ar fi o scuza si poate notiunea de Dumnzeu ar putea exista in mintea mea. |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil un documentar mai vechi, caci e doar un mit ca folosesti x% din creier...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eterna problema a raului...
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, cum s-au înmulțit cei ce mă necăjesc !
Mulți se scoală asupra mea. Mulți zic sufletului meu: "Nu este mântuire lui, întru Dumnezeul lui !"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uita-te in jurul tau,nu crezi ca totusi omul nu tine cont de dumnezeu?in ziua de azi io vad ca omul este ridicat pe piedestal,ca este cel mai...,dar chiar este adevarat?poate omul, prin propria putere(daca o are)sa modifice legile naturii,sa faca altele mai bune?poate omul, ca prin puterea cuvantului, sa schimbe timpul,sa aduca tineretea vesnica???!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu glasul meu către Domnul am strigat și m-a auzit din muntele cel sfânt al Lui." de ce nu continui? auzi ce zice? ... "si m-a auzit" ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! | vip_roxybodea | Umanitare | 1 | 24.06.2008 08:56:14 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 16.08.2006 16:15:30 |
|