![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Vă propun să facem împreună un experiment: să încercăm să credem în Domnul nostru Iisus Hristos și să-L iubim în mod necondiționat, fără a căuta dovezi științifice pentru realitățile spirituale. Să vedem ce efecte va avea acest "experiment" duhovnicesc în inimile noastre ispitite și întunecate de duhul îndoielii. :) Îl cred pe autorul topic-ului, pentru că experimentul lui a avut drept scop alungarea ispitei îndoielii, iar Domnul Dumnezeu i-a răspuns, așa cum i S-a arătat și lui Toma, la o săptămână după Înviere. Dumnezeu săvârșește minuni pentru cei necredincioși, pentru convertirea lor. El li Se revelează potrivit capacității lor de înțelegere, oferindu-le toate semnele dorite de ei (vezi, în acest sens, relatarea despre Ghedeon din Cartea Judecătorilor). Mântuitorul nostru Hristos i S-a arătat lui Toma care voia să creadă, dar a refuzat cererea fariseilor de a vedea semne din cer, deoarece unica intenție a acestora din urmă era ispitirea Sa. Observ că între participanții la discuția de pe acest topic se numără și un credincios, care ne-a mărturisit că este om de știință (nu-i mai rețin numele de utilizator) și că are convingerea existenței lui Dumnezeu. Mesajul acelui domn nu a fost luat în considerare, din păcate... ![]() Să fiți iubiți! Cu respect, Laura Stifter
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre aghiasma | DanielaVoica | Calugarul | 23 | 16.01.2013 15:08:32 |
Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 09:13:41 |
AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 17:50:35 |
experiment... | Cristi007 | Pocainta | 9 | 04.01.2009 13:59:35 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
|