![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Depinde si de bugetul pe care-l ai. Consilierii sunt scumpi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si, atunci ce am de facut? Sa ma arunc pe geam ca sunt consilierii scumpi? Te rog, mai bine ajuta-ma cu niste pareri despre ce solicitam in primul meu mesaj. Multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca se pune problema aruncatului pe geam cred ca e nevoie de psihiatru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti tare draguta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Da de unde! Psihoterapia este încă în stadiu de pionierat în România, banii vin greu și cam rar, dar lucrurile vor sta altfel când vor exista psihologi la școli și licee.
|
||||
|
||||
![]()
Chiar daca aparent iti descarci sufletul in ambele situatii, duhovnicia e o psihologie profunda, in timp ce psihoterapeutul iti ofera una de suprafata, care te poate ajuta sa intelegi intr-o lumina noua ceea ce se intampla cu tine. Important e ca in ambele cazuri sa se faca trimitere la psihiatru, daca este cazul, caci acest rol nu-l poate suplini nici psihologul, nici duhovnicul, ci doar conlucra pentru vindecarea sufletului si mintii acelui om.
Last edited by ioanna; 19.09.2011 at 21:11:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Duhovnicul te dezleaga si te iarta de pacate. Psihologul doar vorbeste cu tine, te lasa sa iti spui problemele si sa ii achiti taxa.
Spovedania nu e o simpla discutie cu preotul, e o Taina prin care lucreaza harul Sfantului Duh.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ce inseamna Taina Spovedaniei...dar la psiholog n-am fost pana acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Scuze că-ți răspund eu deși nu-mi era adresată întrebarea. Psihologul nu-ți influențează negativ credința, convingerile metafizice sau codul etic personal, dimpotrivă, va căuta să-ți utilizeze orientările axiologice pentru a te ajuta mai eficient. Problema e că trebuie să fi sinceră și cu psihologul.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
DUHOVNIC | gherman | Calugarul | 156 | 04.02.2015 17:51:24 |
Duhovnic bun | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 28.12.2011 16:31:08 |
La preot sau la psiholog? | VladCat | Generalitati | 0 | 02.12.2011 12:26:41 |
increderea in duhovnic | alex.petrisor | Intrebari utilizatori | 9 | 19.11.2010 04:53:37 |
Duhovnic | pisi | Generalitati | 2 | 24.06.2008 19:14:52 |
|