![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana acum un an am fost fan AC DC si a altor formatii rock. Nu-i judec pe cei care sunt rockeri, îi înteleg perfect...ei urmeza drumul deschis si format de parintii lor. Cunosc o fetita de numai 2 ani careia îi place rockul...nu intamplator fetititei îi place rockul, pentru ca si parintilor le place si mai mult o lasa sa asculte. Iata cum greselile parintilor (de multe ori nestiinta) se platesc prin copii. Daca de mic nu ai fost educat si ferit de mocirla acestei societati, foarte greu te indrepti mai tarziu (daca o sa te mai indrepti). Daca nu esti pregatit sa discerni binele de rau, daca nu mergi pe linia bisericii, foarte usor cazi în capcana, de cele mai multe ori inconstient cazi in aceste capcane.
Last edited by ovidiu b.; 20.09.2011 at 12:09:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar de bebelusii care asculta manele din burta mamei, ce ziceti?
Sau manelele sunt in asentimentul credintei? Multumesc lui Dumnezeu ca am bani si masini multe/ Dusmanii moare ca ne descurcam noi bine/... |
|
|||
|
|||
![]()
Ce interesant totusi...Stiu un caz in care dex , mama asculta manele iar copilul acum face vioara ....Deci?
|
|
|||
|
|||
![]()
O sa ajunga Wolksvagen Amadeus Mozart, aka Copilul Minune sau poate, Vivaldi Vijelie..
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa revin la ideea de baza a topicului, f multi artisti si-au vandut sufletul. Si trupul, unii. Si pt ce? Pt. bani, pt celebritate...
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi place ca ai umor! Dar daca va ajunge totusi un violonist bun?Sau nu-i acorzi nici o sansa?
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa te spovedesti si ca ai ascultat manele?
Lasand gluma la o parte, sunt f multi copii care nu se aseamana parintilor, mai ales care au valori morale superioare. Sunt din pacate multi si in situatia opusa. Cei din urma vor fi cei dintai.... |
|
|||
|
|||
![]()
Daca mama si-a dat seama de anumite greseli din viata sa...daca si le-a spovedit si nu le-a mai facut - intr-un cuvant a inviat din morti...atunci Dumnezeu se milostiveste si pentru copil. Copilul poate mosteni inclinatii care apartin de exemplu tatalui sau bunicilor...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 22 | 12.01.2013 22:54:56 |
melodii care inalta sufletul la Cer! | GheronIosifIsihastul | Generalitati | 31 | 20.11.2010 21:26:27 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
|