![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti cumva vreo manastire, cu obste de maici, unde se gasesc moastele Sf Siluan in Piatra Neamt sau Targu Neamt ? Multumesc!
Last edited by teodoraianys; 20.09.2011 at 14:31:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar in orice alt judet al tarii ?
|
|
|||
|
|||
![]()
În județul Alba, la mănăstirea Albac știu că există părticele din moaște, dar și o evlavie deosebită către Sfântul Siluan!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.arieseni-apuseni.ro/index...mid=95&lang=ro E o mănăstire cu o atmosferă foarte frumoasă și un duhovnic bun!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 20.09.2011 at 14:54:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica SF Nicolae Paraclis Universitar Bucuresti (Biserica Rusa) are sfinte moaste ale Sf Siluan.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit un documentar pe you tube: http://www.youtube.com/watch?v=o1vDK...eature=related
Se pare ca totusi manastirea nu detine moaste ale Sf Siluan, insa invatatura Sf Siluan este la mare pret. |
|
|||
|
|||
![]()
A ajuns cineva, cumva la manastirea Albac?
|
|
||||
|
||||
![]()
Am o nelamurire: manastirea Albac, am citit ca are hramul Sf Ilie. Si am mai dat pe internet de inca o manastire...tot Albac (sau o fi schit ce apartine de manastire?) cu hramul Invierea Domnului.
Sunt in ceata! :) Chiar nu a ajuns nimeni pe acolo? Maica Mariam inca vietuieste acolo? Va rog, macar ajutati-ma cu linkuri daca gasiti intampator ceva informatii. Multumiri anticipate! :)
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cunoasteti preoti de mir deosebiti? | caminaris | Preotul | 44 | 25.12.2013 15:51:24 |
o manastire de maici unde se poate sta 1 sapt-2 sapt? | ella87ella | Generalitati | 44 | 08.02.2011 09:05:22 |
icoana Cuvioasei Maici Matroana | NiCcoleta | Arta bisericeasca in general | 8 | 23.02.2009 00:08:47 |
Din minunile Maici Domnului | Laurentiu | Generalitati | 11 | 11.02.2007 23:50:39 |
|