Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2011, 15:58:37
Savonarola Savonarola is offline
Banned

Data înregistrării: 12.08.2011
Locație: Bizanțul de dupa Bizanț
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule "Scoțian" (sper că nu sunteți scoțian la propriu), în urma insistențelor, și nu doar ale mele evident, știu de apelurile dvoastră de mai demult făcute, administratorul mi-a transmis că se vor deschide alte secțiuni ale forumului, dintre care una cu tematică patristică și patrologie. El așa mi-a spus că va face; vom vedea și rezultatul.
Reply With Quote
Vechi 20.09.2011, 16:02:10
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Domnule "Scoțian" (sper că nu sunteți scoțian la propriu), în urma insistențelor, și nu doar ale mele evident, știu de apelurile dvoastră de mai demult făcute, administratorul mi-a transmis că se vor deschide alte secțiuni ale forumului, dintre care una cu tematică patristică și patrologie. El așa mi-a spus că va face; vom vedea și rezultatul.
La solicitarea dvs m-am referit,cand am spus ca nu am gasit-o.Ma bucur foarte mult sa aud asta,se pare ca se urneste problema din loc.Hai oameni buni,cand va fi aceea sectiune dati si voi o mana de ajutor,o sa vedeti cat va conta.PS:Scuzati tonul usor radical si infierbantat.Sechele de pe vremea Reformei :)

Doamne ajuta!

Last edited by Scotland The Brave; 20.09.2011 at 16:05:47.
Reply With Quote
Vechi 20.09.2011, 17:33:34
vintage
Guest

Implicit

Sustin aceasta buna intentie. Imi doresc nespus sa incep studiul scrierilos Sfintilor Parinti. Vreau sa incep cu inceputul.Vreau sa-i inteleg pe Parinti si cu mintea si cu inima. Inima mi-e deschisa, sper sa-mi fie si mintea, cu ajutorul vostru.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credinta si faptele bune George.m Spiritualitatea ortodoxa 63 07.05.2012 19:51:40
Faptele bune danyel Pocainta 23 26.03.2011 09:45:46
Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe despre impartasirea cu ereticii paradosis Despre Biserica Ortodoxa in general 14 26.01.2011 01:11:47
Din nou la invatatura Sfintilor Parinti georgeval Generalitati 15 31.05.2009 16:50:26
Din invataturile Sfintilor Parinti despre cum se deosebim vedeniile. camiann Generalitati 2 03.02.2009 15:17:44