Citat:
În prealabil postat de PrGheorghe
Asta nu este turma crestin-ortodoxa, frate! Este o comunitate de internauti care sunt selectati nu dupa interesul ortodoxiei!
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=175
Ce sa caute preotul aici! Cuvinte mari in aceste asocieri rapide cu Sfanta Scriptura pe care o rastalmacim ca sa dea bine!
|
Am citit mesajul dumneavoastra.
Vorbiti despre persoane pe care nu le cunoasteti.
Suntem pe forumul acesta de multa vreme. Unii s-au retras, altii stau in umbra. Ii cunosc, persoane remarcabile, uimitoare chiar, induhovnicite pana in maduva oaselor, care isi cantaresc cuvintele ca si cum ar fi ultimele pe care le spun. De la niciunul dintre ei nu am auzit vreodata asemenea mesaje pline de "ravna" la adresa celor care i-au nedreptatit, vorbindu-i de rau, ca sa nu mai vorbesc la adresa celor care nu le-au facut personal niciun rau. Unii au fost injurati, anatemizati. Mesajele lor au ramas insa blande si calde. Iar cand nu au putut sa raspunda astfel, au tacut. Eu, din nefericire, nu sunt unul dintre ei si de multe ori am raspuns raului cu rau. Dar ma cucernicesc sfintiei voastre, sa nu faceti la fel si dumneavoastra, ca unul care pareti a fi un exemplu pentru multi din aceasta comunitate pe care o denigrati.