![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare de ce e atat de greu sa iti faci prieteni, mai ales atunci cand trecem de perioada copilariei si a adolescentei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca in mare parte se datotaraste mandriei dar nu numai .
Copii nu sant mandri . Am vazut si oameni credinciosi care nu puteau sa se apropie . Se zice ca nu sant in acelasi Duh ! Eu consider ca si sanatatea are un rol . Nu pot suporta oamenii care vorbesc mult , fara pauza . Nu poti comunica cu toate ca s-ar putea sa fie valorosi . Prea multe compromise :rolleyes: maria |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca oamenilor le este mai multa teama. Am crescut si ne/am complicat, in loc sa ne simplificam.
Ne e teama sa mai credem in ceilalti pentru ca ne este teama de noi insine, ne este teama de suferinta. Prietenii adevarati sunt greu de gasit. Eu cred ca ei sutn darul lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Problema este in noi si apoi sa nu credem in oameni mai mult decat in Dumnezeu. In felul asta zic si eu ca vei stii de cine sa te apropii si te vei umple de prieteni
|
|
|||
|
|||
![]()
aici se vor beste despre prietenie de prin martie, cand a pus cineva problema singuratatii referitor la sine. ma intreb si eu retoric:de atunci si pana in ziua de azi si-o mai fi facut marin prieteni? poate ca da, din moment ce nu mai scrie pe forum!
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ioanguradeaur.ro/category/despre-prietenie/
|
|
|||
|
|||
![]()
:)nici eu nu mai am prieteni,in afara de sot,mama dar nici nu le mai simt lipsa de mult..mi se pare ok sa traiesti fara prieteni.....cunosc multe persoane dar cu care nu ma vad decat f.rar..poate si faptul ca scriu pe forum e urmare a faptului ca nu am prieteni simt nevoia sa comunic si cu alti oameni..:)..nu e rau sa comunici cu oameni pe care nu-i vezi..mie mi se pare potrivit genul asta de comunicare.Prietenii pe care ii aveam ma trageau in jos..am incercat sa am prieteni credinciosi,dar si acestia erau f.imprastiati,asa incat deocamdata mi-e bine asa.:)Voi aveti prieteni?
|
|
|||
|
|||
![]()
..dar vorbesc cu toata lumea,incerc sa inteleg pe toata lumea,nu m-am izolat..numai ca pentru pritenii trebuie sa jertfesti f.mult timp.,disponibilitate sufleteasca...timpul meu aproape tot consider ca este mai bine sa-l dau copiiilor mei(ar trebui in primul rand lui Dumnezeu).
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prieteni si prietene | florin.oltean75 | Generalitati | 6 | 11.09.2011 14:19:55 |
despre prieteni | fallen | Intrebari utilizatori | 10 | 11.07.2011 20:24:48 |
sunt in cautare de noi prieteni | irini | Generalitati | 24 | 08.08.2009 16:37:12 |
prieteni si rude rataciti | podolski_2 | Generalitati | 2 | 27.10.2008 13:23:01 |
prieteni | Saurian | Generalitati | 0 | 16.09.2007 14:54:45 |
|