![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Senior Member Data înregistrării: 16.12.2006 Locație: Bucuresti secor 3 - langa : Biserica Sf. Mare Mucenic Mercurie . Site-ul bisericii :www.mercurie.ro Religia: Ortodox Mesaje: 13.014 ![]() O , iarta-mi , Te rog , Doamne , atatea rugaciuni Prin care-ti cer doar paine si paza si minuni. Caci am facut adesea din Tine robul meu. Nu eu s-ascult de Tine , ci Tu , de ce spun eu . In loc sa vrea eu , Doamne , sa fie voia Ta , Iti cer , si-Ti cer intruna sa faci Tu voia mea ; Iti cer s-alungi necazul , sa nu-mi trimiti ce vreai , Ci sa-mi slujesti in toate , sa-mi dai , sa-mi dai , sa-mi dai. . . Gandindu-ma ca , daca Iti cant , si Te slavesc , Am drept sa-Ti cer intruna sa faci tot ce doresc . . . O , iarta-mi felu-acesta nebun de-a ma ruga Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta !. . . Nu tot cerandu-Ti Tie sa fi Tu robul meu , Ci Tu cerandu-mi mie , iar robul sa fiu eu . Sa inteleg ca felul cel bun de-a ma ruga E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta . __________________ Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine , Nascatoare de Dumnezeu , cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru .Cea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii , care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut , pe tine , cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu , te marim! :http://cristiboss56.blogratuit.ro ![]()
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodoxia de internet | mirela.t | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 112 | 20.08.2012 16:57:39 |
Ortodoxia si masoneria | Don_Juan | Generalitati | 29 | 26.02.2010 11:43:47 |
Ortodoxia si modernitate | Noesisaa | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 17.12.2009 12:26:23 |
ORTODOXIA | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 73 | 14.08.2008 13:43:58 |
Ortodoxia | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 33 | 03.11.2007 14:59:22 |
|