![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu m-am dus, si m-am tot dus
La rasarit si apus Prin ape, pamant, si cer Un Cuvant de-Lui sa cer Si am intrebat pe toti Pe parinti, si pe nepoti Pe-nvatati, pe carturari Pe oameni mai mici, mai mari Si am intrebat pamantul Ploaia, soarele si vantul Pasarile calatoare Si adanc intins de mare Unde este Dumnezeu Taina sufletului meu Unde este Tatal meu Izbavirea mea de rau ? Nicaieri nu L-am gasit Si cu suflet amarat Am plans mult, si am jelit Si-n mormant am coborat Si apoi, intr-un tarziu.. Cand cerul mi-era pustiu Si cand le-am pierdut pe toate Si am adormit in moarte.. Pe al lumii putred drum Ma-ntalnii cu un batran S-a oprit, si mi-a zambit Si, prorocesc, mi-a soptit: Nu mai plange, fatul meu.. Ca te stie Dumnezeu.. Te stie, si te cunoaste Si vei invia de Paste.. Tu Il cauti intre morti.. Dar a rupt a mortii porti Si domneste peste toate Peste viata, peste moarte Peste ceruri, si pamant Peste pacatos, si sfant Peste iad, si peste rai De-L ai pe El, totul ai Stii, pe El nu-L vei afla Strain, in afara ta Fiinca este Tatal tau Taina sufetului tau Tie-ti este de folos Sa te-ncrezi doar in Hristos A murit in locul tau Sa te scape de cel rau.... Am crezut ce-a zis batranul Si-n mine-a murit paganul S-a nascut un pui de om Avand pe Hristos ca Domn Epilog :-) Imi vorbeste Dumnezeu Taina sufletului meu Imi vorbeste prin Cuvant Si prin adieri de vant Imi vorbeste-n Liturghie Tuturor, si numai mie Si cand soarele apune Stiu ca ma cheama pe nume Imi vorbeste in tacere Ca in faguri dulci de miere Imi vorbeste si prin om Si prin frunzele din pom In bataia Vantului M-am lasat Cuvantului Si Il cred ca ma iubeste Ca prin toate-asa-mi sopteste..
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! | vip_roxybodea | Umanitare | 1 | 24.06.2008 08:56:14 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 16.08.2006 16:15:30 |
|