![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Dar tu, Israele, sluga Mea, Iacove, pe care te-am ales, samanta lui Avraam, iubitul Meu!...
Pe tine care te-am smuls din cele mai departate margini ale pamantului si te-am chemat din cele mai departate colturi, si ti-am zis: Tu esti robul Meu, pe tine te-am ales si nu te-am lepadat; Nu te teme, ca Eu sunt cu tine, nu privi cu ingrijorare, ca Eu sunt Dumnezeul tau. Eu iti dau tarie si te ocrotesc si dreapta Mea cea tare te va sprijini...(..) Isaia, 41:8-..
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce carte v-a marcat/placut? | sergiu | Generalitati | 289 | 05.06.2014 10:36:16 |
| Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 20:29:22 |
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 17:55:07 |
| Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 23:33:22 |
|
|