![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: "Iisus nu a avut nici un păcat și, cu toate acestea, ce puțini l-au ascultat!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aceasta afirmatie o sustin "Iata cum stie sa pedepseasca Dumnezeu acest pacat oribil care coboara omul mai jos decat animalele!"...noi oamenii prin desfranare nu ne rdicam nici macar la nivelul animalelor. ceea ce faci spune cam totul despre tine! Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si drumul...sa-ti arate drumul pe care trebuie sa mergi! ps: "In mitea stramba si lucrul drept se stramba!" Last edited by ovidiu b.; 24.09.2011 at 15:04:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi dragut din partea ta sa nu te mai iei de logica mea... ajunge sa imi demonstrezi unde/daca gresesc sau sa iti expui punctul de vedere |
|
|||
|
|||
![]()
Daca SIDA este "pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii", de ce ingaduie Dumnezeu infectarea unor copii complet nevinovati si care nu au nici o legatura cu homosexualitatea?
|
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul pe care l-am descoperit mai devreme este ca parintii, bunicii, verii de gradul 6 sau stefan cel mare (daca sunt moldoveni copii respectivi) au pacatuit (evident pacatul preferat al lor a fost homosexualitatea altfel in loc de sida ar fi avut febra galbena sau trimetilaminuria).
Last edited by audsoarele; 26.09.2011 at 21:53:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: • Se plâng oamenii că tare e grea viața pe pământ, că tare-s multe boli, multe pagube, multe sudalme, beții, bătăi și toate păcatele. „Fiii mei ați spus că tare e grea viața și îcărcată de păcate. Atunci nu le mai faceți!” • Nouă, toate necazurile vieții ne vin de la greșeli, nu de la Dumnezeu. El numai le îngăduie, și spală cu ele vinovățiile noastre. Oamenii însă tare greu pricep, că ispășirea prin necazuri dovedește, nu părăsirea lui Dumnezeu, ci milostivirea Lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: am raspuns mai sus la aceasta intrebare |
|
|||
|
|||
![]()
daca observi am inceput cu "scuza-ma" ...deci m-am scuzat anticipat legandu-ma de logica ta...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
In cazul in care copilul cu SIDA al parintilor homosexuali isi da seama ca parintii lui au pacatuit, se caiesc si blameaza homosexualii, se va vindeca de boala? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
PACATUL - Lucrare a lui Dumnezeu | OmuBun | Pocainta | 18 | 04.12.2016 21:32:26 |
Pedeapsa pentru pacate | Florin-Ionut | Pocainta | 147 | 02.11.2013 15:06:22 |
Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! | leonard78 | Generalitati | 37 | 24.05.2011 21:19:44 |
Cutremurele sunt pedeapsa lui Dumnezeu? | sophia | Generalitati | 30 | 08.06.2010 22:32:25 |
Pedeapsa pentru vrajitorie ! | cristiboss56 | Vrajitoria | 0 | 17.12.2008 19:55:01 |
|