Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2011, 12:06:53
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de richard_d Vezi mesajul
Ateii nu ucid oameni in numele credintei lor.
Ateii nu intra cu avioane in cladiri si nu comit atentate sinucigase.
Eu cred ca aia care au intrat cu avioanele in cladiri si cei care au comis atentate sinucigase erau atei militanti care au lucrat incognito si s-au jertfit pentru ca ateismul sa devina religia predominanta .

Citat:
Daca ai fi citit cu atentie Biblia ai fi observat ca Dumnezeu este un criminal, la fel de crud precum Jupiter, Zeus, Baal sau oricare alt zeu din epoca bronzului.
N-are cum sa fie criminal cineva care nu exista. Trebuie sa existe ca sa fie criminal.Deci ,hotaraste-te odata, exista sau nu exista Dumnezeu? Daca nu exista, n-are cum sa fie criminal iar daca exista ,de ce esti inca ateu?

Citat:
Dupa logica ta mai mult de jumatate din Sfintii Crestinatatii sunt atei, intrucat au comis crime in numele religiei lor.
De cand sunt pe internet asta-i cea mai tare perla ateista pe care am auzit-o. Felicitari.Da un exemplu de sfant care a ucis pentru credinta.

Tags
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum sa spun ? odi_groza Pocainta 22 11.09.2010 15:04:18
Teoria Evolutiei Evreulcelales Generalitati 96 25.09.2009 08:37:52
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... amatyyy Generalitati 0 10.05.2009 13:51:19
Teoria evolutiei vs Dumnezeu seby_din_brasov Generalitati 2 19.02.2009 20:42:45