![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 26.09.2011 at 23:03:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca multe nu stii, dar nici nu cred ca te-ai straduit foarte sa le intelegi..
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai stii, poate ca partenera ta este " preferata " preotului ?
Oricum, lasa popa in pace, cauta alt preot, nu este singurul pe pamant, plus ca, prietena ta ar trebui sa contribuie la linistea relatiei voastre, pana acum nu am auzit vorbind decat de preot. Ea, ce rol joaca in toata aceasta situatie ? Nu va cramponati de incapatanarea unui preot, ca lumea asta este mareeeee. Cu parintii este mai important cum va intelegeti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vaaaai ! Smiteala este a celui fara credinta, nu a celui cu credinta. Credinta trebuie nu doar simtita, ci si inteleasa, ancorata de constiinta...altfel nu ar fi decat o iubire irationala si ciudata, cum ar fi iubirea patimasa fata de un " criminal in serie ", sa-i spunem asa....
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 27.09.2011 at 12:23:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ca am ajuns sa asociem duhovnicii si respectul pe care il datoram lor cu criminalii in serie.. |
|
|||
|
|||
![]()
Fratele meu, sa inteleg ca vorbesti din propria dumitale experienta??? Ma mir , cum unii par a le sti pe toate desi nu este tocma astfel...Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
O persona care numeste preotul popa ,nu se poate numi ca are credinta.
Sau are credinta la modul declarativ. Ori Hristos spune sa facem voia Lui ca sa dovedim credinta. Voia lui Hristos nu este sa numim asa preotii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu duhovnicii i-am asociat cu " iubirea patimasa fata de criminalii in serie ", ci gandirea obtuza si credinta formala, fara constiinta acesteia.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 27.09.2011 at 12:53:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lumea este plina de " preoti " si de " popi ", oricat am incerca noi sa impopotonam denumirile. Metacomunicarea joaca un rol important !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 27.09.2011 at 13:08:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cand suntem in lume? | florin.oltean75 | Generalitati | 22 | 17.03.2012 00:28:36 |
increderea fata de duhovnic | alex.petrisor | Preotia (Hirotonia) | 18 | 05.12.2010 15:06:18 |
Despre rugaciune atunci cand nu suntem acasa | justine | Rugaciuni | 5 | 04.08.2010 22:11:36 |
Rugaciunile cand suntem obositi | justine | Rugaciuni | 1 | 05.07.2010 22:37:10 |
Până unde merge ascultarea de duhovnic | florina_drossu | Preotul | 29 | 05.04.2010 14:28:56 |
|