Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2011, 20:17:26
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Eu v-am spus ceva foarte clar și mă bucur că ați înțeles și sper ca treaba să rămână înțeleasă pe viitor, referitor la termenul insultător de ortodoxism pe care îl aplicați Sfintei Biserici Ortodoxe.

Dacă sunt mântuit, personal am primit mântuirea în Sfânta Biserică Ortodoxă. Cât o trăiesc și cât o predic mă privește. Oricum ceea ce pot să vă spun este că mulți vor fi judecați pentru că m-au întâlnit în viața lor. Ați înțeles, sau vreți să vă mai explic?
Nu sunt convins ca vreau sa-mi explici mai mult fraza ,,mulți vor fi judecați pentru că m-au întâlnit în viața lor".Insa inteleg ca te consideri mantuit intrucat ai spus ,,personal am primit mântuirea în Sfânta Biserică Ortodoxă".Am inteles bine?Este in acord cu invatatura ortodoxă ceea ce spuneti?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38