![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am o fetita de 8 ani si un salariul de 500 roni, sotul meu si tatal copilului meu ne-a parasit acum 2 ani, ma ajuta tatal meu cat poate...am avut momente grele si situatii limita, dar nu-mi pot imagina nici o clipa viata fara fetita mea minunata si cu timpul am invatat sa nu ma mai sperii si sa nu ma plang pentru ci sa accept ce mi se da sa traiesc, sa ma bucur de ceea ce am si sa multumesc :)
Nu as mai face al doilea copil in situatia asta si chiar daca sunt abstinenta de 2 ani am si un sterilet de cand am nascut si totusi consider ac macar un copilas ar trebui sa avem fiecare dintre noi ... Ma consider binecuvantata si ii multumesc domnului in fiecare zi pentru ca mi-a daruit acest copil. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, nici n-a ajuns pe lume bine primul copil si hop, sterilet? Intr-adevar, trebuie sa iubiti mult copiii.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Alta cred ca a fost intentia ei: aceea de a dovedi ca se poate creste un copil chiar si cu 500 ron.
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) Last edited by Ana-Maria N; 03.10.2011 at 20:52:49. |
|
||||
|
||||
![]()
ca un sfat per total v-as recomanda sa cititi cartea "Ridicarea casatoriei la rang de taina" de Arsenie Boca... cred ca multi s-ar trezi daca i-ar citi minunata lucrare a parintelui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si a ajuns sa ceara ajutor doar din cauza problemelor de sanatate, avand se pare cancer. Pana la urma e o chestiune de credinta, unii incearca sa faca mai mult voia lui Dumnezeu, altii placerea proprie.. Daca stii ca automutilarea este un pacat, avortul (inclusiv cel medicamentos sau prin sterilet) este pacat si totusi apelezi la ele, nu trebuie sa te plangi pe urma ca "n-ai noroc in viata" si ca "viata" nu-ti ofera baza materiala de a creste mai mult de 1-2 copii. Last edited by AlinB; 03.10.2011 at 16:09:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Am o intrebare pt cititorii acestui topic
Esti partas la avort daca asisti fara sa vrei la un avort? |
|
||||
|
||||
![]()
nu daca tu ti-ai sustinut opinia crestina :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai consider ca vinovat de avort se face si cel care permite acest lucru, sau indemna la asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 21:23:02 |
|