![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Merci.
Probabil ca o sa zic:"A, si asa nu mai am de unde alege, ma multumesc si cu asta1":)) Very bad day. Ce-ar trebui sa faca un om normal, sa aiba "demnitate" sau sa-si vada si interesul? Cam greu "sa iti permiti sa ai demnitate in ziua de azi. "
"Fericit este cel ce se bucura si isi poarta crucea sa fara murmur. " Ducele Ioan Constantinovici Last edited by Azzuurra; 29.09.2011 at 22:59:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca nu te multumesti cu ce ai, nu prea ai ce face in momentul asta. o sa ai ce-o sa-ti doresti atunci cand o sa fii pregatita. Si nu cred ca e bine sa renunti la demnitate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Merci. :)
Ma gandeam ca cineva cu experienta de viata mi-ar spune asa, cum ar trebui sa se comporte un om matur, gen:"nu trebuia sa vorbesti cu prietenii lui pentru ca stiai cine sunt, trebuia sa spui ce simti(imposibil, nu-i faceam eu lui placerea asta :)) si mi-era jena sa zic ceva, hmmm, barbatii astia, cand se gasesc cu sacii in caruta...) sau la job:" trebuia sa-ti vezi interesul" sau "cum sa-ti doresti un job cand ei s-au bagat in viata ta intima?"..... Hmmm, m-am gandit sa-i sun, dar n-am facut-o. Am zis ca e imposibil sa nu-mi raspunda, mai ales cand le trimisesem un e-mail in care ii rugasem sa-mi spuna evaluarea, indiferent de rezultat. Si acum, chiar daca le-as spune ceva, la ce-mi foloseste? Nu ca nu m-ar tenta foarte tare. Idiot, daca ii sunam in ziua aia era simplu.
"Fericit este cel ce se bucura si isi poarta crucea sa fara murmur. " Ducele Ioan Constantinovici Last edited by Azzuurra; 29.09.2011 at 23:21:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca te-a impins Michidutza de la spate, si cand ai scris despre prietenul tau pe net (nu stiu ce ai scris, poate ai scris numai de bine, dar pe el l-a deranjat), si cand te-ai aratat disperata in fata angajatorilor, scriindu-le mailuri si telefonand. Pana una alta, jobul la care aplici e cioara de pe gard, oricat de mult ti l-ai dori.
Si acum domnul cu pricina se uita la tine si rade de se prapadeste cand vede ce misto te-a facut. Barem nu-i mai da satisfactie. Ce-ai avut si ce-ai pierdut? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de el, cred ca a uitat ca am existat vreodata. (Si i-am scris multe lucruri de "bine" atunci, mai direct, cand facea pe interesantul:D)
"Fericit este cel ce se bucura si isi poarta crucea sa fara murmur. " Ducele Ioan Constantinovici Last edited by Azzuurra; 29.09.2011 at 23:57:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Let it go!
O sa mai fie si alte oportunitati, dar pana atunci tebuie sa mai invatam rabdarea, chibzuinta, si alte asemenea virtuti crestinesti. Esti suparata acum dar o sa-ti treaca. Si pana la urma ce covrigi in coada aveau cainii aia, unde vroiai tu sa te duci? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rabdarea si chibzuinta-departe de mine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |