Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2011, 17:23:49
Nenumitul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FlaviusM Vezi mesajul
Fara suparare, dar de ce crezi ca nu ma exprim corespunzator?
Nu știu, poate am avut impresia asta când ai luat în batjocură religia unor oameni.
Vechi 01.10.2011, 17:28:30
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nenumitul Vezi mesajul
Nu știu, poate am avut impresia asta când ai luat în batjocură religia unor oameni.
Eu am avut impresia ca am discutat cat mai civilizat, fara sa jignesc pe nimeni. In ce fel si unde am batjocorit religia unor oameni? Am pus doar niste intrebari legate de ea.
Vechi 01.10.2011, 17:43:42
Nenumitul
Guest

Implicit

Citat:
Eu am avut impresia ca am discutat cat mai civilizat, fara sa jignesc pe nimeni. In ce fel si unde am batjocorit religia unor oameni? Am pus doar niste intrebari legate de ea.
Nu am citit tot thread-ul, dar postarea 422 mi-a dat impresia asta. Dacă o mai citești odată, sigur îți dai seama și de ce.

Întrebări poți pune câte vrei...
Vechi 02.10.2011, 12:58:42
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nenumitul Vezi mesajul
Nu am citit tot thread-ul, dar postarea 422 mi-a dat impresia asta. Dacă o mai citești odată, sigur îți dai seama și de ce.

Întrebări poți pune câte vrei...
Am avut ieri ocazia sa discut cu un credincios si am inteles, cat de cat, cam ce inseamna la nivel emotional pentru un om care crede sa citeasca/auda aprecieri negative legate de Dumnezeu sau Cristos.
Nu am avut niciodata intentia sa jignesc in acest mod. Traind complet in afara religiei, eu consideram ca discutiile despre existenta lui Dumnezeu, faptele din biblie, etc sunt cam acelasi lucru cu o discutie in contradictoriu pe teme politice, de exemplu.
Vechi 02.10.2011, 19:25:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Am avut ieri ocazia sa discut cu un credincios si am inteles, cat de cat, cam ce inseamna la nivel emotional pentru un om care crede sa citeasca/auda aprecieri negative legate de Dumnezeu sau Cristos.
Nu am avut niciodata intentia sa jignesc in acest mod. Traind complet in afara religiei, eu consideram ca discutiile despre existenta lui Dumnezeu, faptele din biblie, etc sunt cam acelasi lucru cu o discutie in contradictoriu pe teme politice, de exemplu.
Foarte frumos ce spui si frumos este ca ti-ai dat si seama, pentru multi credinciosi e o durere sa auda astfel de lucruri.. Probabil esti mai apropiat de agnosticism.
Vechi 02.10.2011, 20:39:49
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Foarte frumos ce spui si frumos este ca ti-ai dat si seama, pentru multi credinciosi e o durere sa auda astfel de lucruri.. Probabil esti mai apropiat de agnosticism.
Nu, eu sunt "foarte ateu", ca sa spun asa, dar am impresia ca am inteles mai bine ce inseamna la nivel personal credinta si religia pentru un om care intr-adevar crede.
Vechi 03.10.2011, 17:16:45
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,flaviusm

Citat:
flavius,discutiile pe teme religioase sunt,dpmdv,cele mai sensibile din tot ce se poate discuta pe aceasta lume.

Tags
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum sa spun ? odi_groza Pocainta 22 11.09.2010 15:04:18
Teoria Evolutiei Evreulcelales Generalitati 96 25.09.2009 08:37:52
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... amatyyy Generalitati 0 10.05.2009 13:51:19
Teoria evolutiei vs Dumnezeu seby_din_brasov Generalitati 2 19.02.2009 20:42:45