![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
orice familie este obligata sa aiba copii, caci daca nu vreti copii atunci mergeti la manastire.
Temeiul unei familii este de a creste si de a se inmulti nu de a isi satisface nevoile perverse si satanice. Cei ce se feresc sa aiba copii demni sunt de ghena si de scrasnirea dintilor! Si eu as vrea 3-4 copii :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
=)) ... normal, ca nimeni nu mai citeste canoanele sfintilor parinti si ale sinoadelor ecumenice. Acuma la moda e sa traim in concubinaj, daca putem sa facem zilnic sex si copii nu ne trebuie. Nimeni nu mai stie ce binecuvantare este peste familiile cu copii. Va veni ziua de apoi cand vom fi judecati de toate faradelegile, atunci va fi Vai! noua pacatosilor.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Temeiul unei familii crestine, probabil. Eu nu sunt crestin si nu vreau sa ma inmultesc. Vreau, de fapt, sa-mi satisfac cat mai multe pofte cu putinta in viata asta. Si nimic nu ma poate opri, pentru ca sunt stapan pe trupul meu si pe mintea mea.
|
||||
|
||||
|
eu sunt un putregai, o povara a acestei lumi... dar, tu gandac ipocrit si nerecunoscator; tu esti stapan pe trupul tau, de unde ai tu puterea asta, cand esti o creatie; Oare nu ai Un Creator Care e Stapanul tau? Oare imbecilitatea ateismului pana unde va ajunge? ca de ar fi dupa mine v-as scoate inima si v-as arde-o ca jertfa; dar trebuie sa ma supun lui Dumnezeu. Prostia voastra a ateilor nu are margini. Daca ar fi avut si parintii tai aceste concepte ca si ale tale tu nu ai fi, si poate era mai bine, mai putini imbeciloizi troli pe planeta asta; in locul tau i-as multumi Bunului Dumnezeu ca ma mai lasa sa traiesc!!! Manca-te-ar Raiul!
|
|||
|
|||
|
Exemplu ingrozitor de fanatism religios. Penibil.
|
|
|
|||
|
|||
|
"Exemplu ingrozitor de tembelism ateu. Penibil."
Ei, cum suna? |
|
|
|||
|
|||
|
In acest caz, incorect. Cand mi-am exprimat eu dorinta sa ucid alti oameni si unde am i-am numit pe crestini "prosti"?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 |
| Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 21:41:59 |
| Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 22:23:02 |
|
|