Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2011, 21:23:48
TunsDiana
Guest

Implicit

[quote=zaharia_2009;404852]Credeti dvs. ca preotii nu respecta canoanele ? Asa sunt poate cei cu care sunteti dvs. invatata, obisnuita . Pt. acest motiv aveti si o asemenea intelegere si respect fata de sfintele si de Dumnezeu inspiratele canoane . Dar asta nu inseamna ca toti preotii fac aceiasi greseala Eu sunt crescut si obisnuit cu alt fel de preoti .
Vad ca intelegeti gresit care este rostul si de ce trebuiesc respectate canoanele . Pai aceste canoane care sunt inspirate de Duhul Sfint nu au fost ingaduite, poruncite de Hristos ca sa chinuiasca lumea , ca sa o terorizeze, ca sa o dezonoreze, ca sa o friga si sa o prigoneasca El cite un pic pe toate partile ! Nu ! Ci tocmai pt a invata oamenii cum sa traiasca ca sa se poata mintui, pt a dobindi cinstea de a fi impreuna cu El . Deci pt. a ajunge la o anumita cinste , ori dvs. voiti contrarul, sa nu se tina cont chiar asa de ele ! Pai la ce cinste aspirati dvs. ?

Va multumesc pentru ca mi-ati explicat rostul canoanelor!

Ati avut norocul sa traiti printre niste preoti buni, nu toti am avut acest noroc!

As putea sa va dau exemple despre cum am fost eu si apropiatii tratata de anumiti preoti dar nu are rost pentru ca d-voastra nu ati avea cum sa intelegeti fiindca ati avut parte doar de experiente bune cu acestia. In plus, am observat ca multa lume de pe acest forum sustine ca nu avem dreptul sa ii judecam orice ar face, bun sau rau.
Eu sunt de parere ca ei ar trebui sa fie un exemplu pentru oameni, or numai asta nu sunt.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care sunt conditiile pt a te calugari? Ioanna Generalitati 135 23.10.2017 22:35:07
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
Buletinele actuale au cip? Marcel_Ionut Generalitati 215 07.11.2012 21:23:02