Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2011, 17:43:16
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Cataline,este de ajuns sa apesi un punct nevralgic,printr-o sintagma cheie,si cine iti imaginai ca va reactiona,reactioneza.Se numest gandire sablon,adica fiecare are o reactie la un sistem fix de gandire pe care il practica.Daca ii pui in fata o situatie/expresie la care in mod obisnuit reactioneaza atunci va reactiona in 8 cazuri din 1o.Statistic vorbind.Nu fi suparat pe mine,joc bine rolul de ticalos protestant care hartuieste nemilos oita ortodoxa inocenta.Numai ca oita cu pricina,adica Alexandru,asa cum bine a remarcat domnul/doamna Anita,are prilejul,pentru a treia oara,sa rectioneze in cel mai pur mod filocalic.Vrei sa pariem pe reactie? :) Sa fie furie,dispret,dezamagire,dragoste falsa sau oare sa fie...imi este si teama sa spun cuvantul...smerenie?Stii cum procedau Parintii din Pateric cand ii sicana un ticalos ca mine?Uite ca domnul/doamna Anita a intuit esenta problemei,prima care face asta.Felicitari.La testul realitatii pica multi.

Zi inainte cu ecumenism,etc ca stii cat ma intereseaza?Deloc.Oricum,am inteles ca in timpurile cand trairea scade dramatic,adica rau de tot,si nu prea o poti ridica precum in trecut,din diverse motive,trebuie sa intretii cumva atentia dreptcredinciosilor,mai putin cu problemele lor esentiale.Ecumenism,cipuri,masoni,piramida lui Keops,sunt bune si antrenante subiecte si de tinut mintea prinsa-n teoria conspiratiei si ocupata cu altceva decat cu propriile patimi.Nu de alta da nu-i asa ca poti sa fii apologet si marturisitor fara sa ai nici in clin si nici in maneca cu cei din trecut,care chiar erau asa ceva?Din interior Cataline,de acolo vi-se trage voua.Daca ar straluci trairea ortodoxa-n lume precum lumina lumii ar veni toti la ea calare pe vagoane pt ca exemplul personal este mai convingator decat orice dogma.Nici asta nu prea s-a inteles de la Mantuitor.La dogmatica fariseii erau campioni mondiali si tot morminte varuite au crapat.Da Cataline,sunt Doctor Evil sub acoperire:) Happy? :)

PS:stai ca acum ti-am citit opera completa.Aoleu,nu mai pot nici sa-ti raspund?Pai mai prichindel cu crede si nu cerceta-n ghiozdan,toamna se numara bobocii..credinciosi :)Oau,chiar asa de rau am atins punctul slab? :) Cere tu :) sa ma baneze,eu mai ramin pentru ca stiu ca ma iubesti :) dar orice iubire navalnica este nabadaioasa:) Este bine Cataline cand dai drumu patimii nu?:) Ce ciudat,nici nu fusese vorba de tine dar ai reactionat.Hehe.Mama,ce i-as spune eu una protestantului asta arogant,sa vezi ce-i fac eu de traitor adevarat...vanity...is my fav sin Cataline..Mereu racneste prima cand este atinsa.Esti adevarat ma Cataline,cand reactionezi cu pasiune..Ia sa vaz,in continuare te abtii sau dai in clocot.PS:ai citit ,,Les fleurs du mal"?Intreb din curiozitate,nu este vorba de ecumensim :) Azi nu Cataline,nu plec.Daca insa ma rogi frumos...sau o petitie colectiva ar fi solutia.Yeah baby,aia sigur o sa mearga.Ce trebuie sa fac ca sa va ajut? :)

Am o idee:Domnul admin,va rog sa analizati tot acest topic.Daca cumva am incalcat regulile,in orice mod,va rog sa ma banati.Catalin va fi fericit,cine sa-l mai contrazica?Credinta lui va creste proportional cu fiecare secunda a mea de banare.Arie sa fie indepartat,apoi totul va fi numai lapte si miere.Cataline,uite apologetule,am cerut public si ma supun decizie.Este bine,sa-mi tai capu singur?:) Iti dai seama,apoi ca niste viteji,veti putea spune orice fara sa va raspunda nimeni.Situatia ideala,un noncombat glorios:)

Pentru domnul/doamna Anita:ati intuit bine mai putin faza cu preotul protestant.A avut Cel de Sus mila de ei si nu a ingaduit sa ma fac eu pastor.Asta mai lipsea :) Nu va faceti probleme,sunt si acolo tot oaie neagra din motive fix opuse celor de aici.Ce sa va zic,lumea cu farmecul ei dement,nu pot sa multumesc pe nimeni,ce tragedie greaca :) Problema cu intrebarile si raspunsurile in fata Celui de Sus este cumva rezolvata la mine,din perspectiva raspunsurilor.Eu cam banuiesc unde ma voi duce,interesant va fi cati ma vor urma.Ma abtin de la sugestii,am un sinistru talent de a anticipa tot ce-i rau in jurul meu.
Domnul Alexandru are mai multe optiuni de raspuns,depinde de el ce va alege.Va spun si dvs un secret public:am raspunsuri deja pregatite pentru orice replica ar da, sinistrul meu talent de care va spuneam,mai putin pentru una.Acolo nu as raspunde pentu ca binele nu trebuie distrus.Cataline,esti pe receptie?Nu te ascunde,stiu ca tragi cu ochiul da iti trebuie poza de grup in care sa dai bine :) Daca tac sa stiti ca am fost de acord cu el iar el mi-a predicat ceea ce spune ca traieste,sau ce au trait cei dinaintea lui.Tacerea mea,desi pt orgoliu poate fi umilitoare,va fi utila pt ca ultima replica,cea corecta si adevarata, sa-i apartina si sa puna punct acestei mascarade.Ce sa zic,sunt un fan al finalurilor fericite :)

Toate cele bune

Last edited by Scotland The Brave; 10.10.2011 at 18:45:10.
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23