Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2011, 23:29:29
daniil96 daniil96 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.09.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
ciudat.... acum doua zile am primit o cerere pe messenger de la o fata... am acceptat, si am inceput sa discut cu ea..... o minte sclipitoare, o fata perfecta, fara vicii, dar care la un momentdat m-a intrebat daca sunt ortodox.... imediat mi-am dat seama ca e de alta religie... fata frecventeaza biserica penticostala dar a fost botezata cand era mica in biserica ortodoxa..... e o fata dragutza si pare din ce in ce mai atrasa de mine..... toata ziua ma cauta, imi trimite mesaje, ma suna.... am invitat-o sa iesim undeva, a acceptat, dar dupa 2 ore s-a razgandit.... e tare ciudata.... mi-a pus o gramada de intrebari despre aspectul meu fizic..... mi-a spus ca tatal ei este diacon, dar nu a incercat nici o secunda sa faca prozelitism religios sau sa ma convinga de ceva.... nu stiu ce sa fac in continuare.... Doamne ajuta!!!
dupa doar ... 2 zile si acelea pe YM ...esti sigur ca e ... "o fata perfecta, fara vicii" ...

cati ani ai?
Reply With Quote

Tags
cununie, neoprotestanti

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cultul crestin baptist sebislider Intrebari utilizatori 243 28.01.2013 23:13:47
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? faniela Secte si culte 439 20.01.2012 13:35:47
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Un penticostal in biserica ortodoxa zoridezi Secte si culte 8 08.05.2009 07:14:10