![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Adam00 si ceilalti - cred ca nu m-ati inteles.
Da, pomenirile se fac (in tara) sambata si candva mai tarziu, dupa pranz se fac si alte slujbe. Nu se fac una dupa alta pe banda. Este un interval de timp de 2-3 ore intre ele. O fi asa cum spuneti voi, teoretic, dar practic atunci cand faci pomenirea unui om esti cu sufletul la el, esti trist. Daca voi va simtiti vesele la pomenire, este altceva. Fiecare cu sufletul lui. Eu ma simt rau dupa pomenire, rascolita sufleteste. Repet nu cred ca se pot face aceste slujbe pe banda, una dupa alta. Si de ce ar trebui sa fie asa? Chiar nu se poate lasa un ragaz de 30 minute-1 ora. Trebuie avut timp de pregatit in biserica, incalzit apa, etc. In fine, mie nu mi-a placut cum a fost astazi. Mi-a dat senzatia de haituire, parca eram manati din spate. Nu asa se fac slujbele bisericesti. Parerea si simtirea mea. Si tocmai pentru ca oamenii participa si ei sufleteste la aceste slujbe.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dezlegari ,,speciale" in posturi | Hector | Postul | 17 | 30.07.2012 11:32:32 |
Liturghia de dupa liturghie | Marius22 | Sfanta Liturghie | 23 | 07.06.2011 09:23:18 |
Cum va simtiti dupa Sfanta Liturghie? | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 35 | 05.10.2010 13:44:26 |
Dupa cat timp se poate face nunta? | AlainaRai | Nunta | 2 | 23.01.2010 19:06:00 |
Ce mai face IPS Nicolae?Pocainta la greu dupa ce a fost iertat de Sfantul Sinod! | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 02.01.2009 02:24:54 |
|