Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2011, 22:50:03
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Timpul ca aberatia de "cronica" sa se incheie a fost foarte clar perceput de toata lumea dupa accidentul de la ski. Nu stiu de ce n-au inteles initiatorii, dar mai ales el care ar fi trebuit sa inteleaga "avertismentul". Iar daca nu el, macar sotia si cei apropiati de a caror parere ar fi putut tine cont. Din pacate nu s-a intamplat asa. Huidu a fost o victima si astfel a ajuns o lectie pentru noi toti. Iata ce se intampla cu cei care cred ca se poate rade de orice, chiar si de cele sfinte. Cati dintre cei care ar trebui sa aiba revelatia "cauza-efect" percep acest eveniment ca un semnal pentru propria lui viata? Carcotasii de ocazie vor spune ori ca Dumnezeu este nedrept, ori ca n-are nici o relevanta ce s-a intamplat in strada, si jobul lui Huidu. Nenorocirea este ca Huidu nu era un rautacios de grup restrans, ci facuse din bascalia lui o moda pentru o natiune, iar Dumnezeu nu putea permite asta.

Pacat ca printre noi sunt si dintre acei care gandesc asa. Cu ce ma incalzeste pe mine daca el va fi dupa gratii? As prefera sa-l vad la biserica in fiecare duminica, undeva intr-un colt, unde sa se roage pentru iertare... Oricum eu unul nu vad alta iesire de aici. Daca, dupa toate prin cate a trecut, nu realizeaza ca Dumnezeu de fapt il iubeste si ca inca mai are timp sa-si revizuiasca viata, fiindca putea fi in fundul iadului demult, atunci e vai si-amar de el!
omule bun, se vede ca esti orientat cu fata inspre rasarit ! si nu ai inteles nimica din spiritul cronicii, sau ai inteles foarte bine !!!
cronica era clar de dreapta, si deranja interesele bolsevicilor atei, care si-au batut joc de biserica lui Cristos, in epoca de trista aminitre, iar dupa 89, manipuland masiv prin intermediul mass-mediei aservite inereselor rosii bolsevice si ateiste (vezi antenele si realitatile tv )
cronica ai deranja pe ticalosii de atei comunisti veniti de la rasarit !
Reply With Quote
Vechi 18.10.2011, 00:30:51
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
omule bun, se vede ca esti orientat cu fata inspre rasarit ! si nu ai inteles nimica din spiritul cronicii, sau ai inteles foarte bine !!!
cronica era clar de dreapta, si deranja interesele bolsevicilor atei, care si-au batut joc de biserica lui Cristos, in epoca de trista aminitre, iar dupa 89, manipuland masiv prin intermediul mass-mediei aservite inereselor rosii bolsevice si ateiste (vezi antenele si realitatile tv )
cronica ai deranja pe ticalosii de atei comunisti veniti de la rasarit !
... Bine-ar fi sa fie asa... Eu am serioase rezerve ca imi dedic viata si gandurile Celui ce de la Rasarit va veni!...
Daca am inteles sau nu "ceva" din cronica, poate ai dreptate... De mult timp mi s-a facut lehamite de glumele si carcotelile lor si simteam ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Toata viata am evitat sa rad de altii si mi-am invatat si copii sa procedeze la fel. Dar obisnuiesc sa trag propriile concluzii in cazuri similare. Toti cei care intrec masura, primesc astfel de avertismente; unii fara drept de apel, altii ceva mai dulci. Huidu are mare trecere la Dumnezeu ca altfel il lua "celalalt" demult. Rau este ca nu s-a invatat minte la timp.
Desi renuntasem sa mai deschid televizorul in general, astazi chiar mi-am pierdut vreo jumatate de ora pe "Realitatea". La un moment dat am realizat ca, ori toti erau pe dinafara fiindca il scosese pe Dumnezeu complet din ecuatie, ori eu eram depasit si dus cu pluta, asa ca l-am inchis si mi-am vazut de treaba.
Cat despre scenariul cu bolsevicii, nu e un domeniu care sa merite abordat acum si aici. Oricum, macar din corectitudine fata de Adevar, au rusii astia niste sfinti (chiar multi) care mi-au picat atat de dragi incat pledoaria ta ma intristeaza. Eu zic sa te mai gandesti!
Reply With Quote
Vechi 18.10.2011, 20:00:26
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
... Bine-ar fi sa fie asa... Eu am serioase rezerve ca imi dedic viata si gandurile Celui ce de la Rasarit va veni!...
Daca am inteles sau nu "ceva" din cronica, poate ai dreptate... De mult timp mi s-a facut lehamite de glumele si carcotelile lor si simteam ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Toata viata am evitat sa rad de altii si mi-am invatat si copii sa procedeze la fel. Dar obisnuiesc sa trag propriile concluzii in cazuri similare. Toti cei care intrec masura, primesc astfel de avertismente; unii fara drept de apel, altii ceva mai dulci. Huidu are mare trecere la Dumnezeu ca altfel il lua "celalalt" demult. Rau este ca nu s-a invatat minte la timp.
Desi renuntasem sa mai deschid televizorul in general, astazi chiar mi-am pierdut vreo jumatate de ora pe "Realitatea". La un moment dat am realizat ca, ori toti erau pe dinafara fiindca il scosese pe Dumnezeu complet din ecuatie, ori eu eram depasit si dus cu pluta, asa ca l-am inchis si mi-am vazut de treaba.
Cat despre scenariul cu bolsevicii, nu e un domeniu care sa merite abordat acum si aici. Oricum, macar din corectitudine fata de Adevar, au rusii astia niste sfinti (chiar multi) care mi-au picat atat de dragi incat pledoaria ta ma intristeaza. Eu zic sa te mai gandesti!
iara te faci ca nu intelegi, sau chiar nu intelegi ! nu de rusi era vorba ci de...bolsevici,adica de comunismul ateist internationalist !
Reply With Quote
Vechi 18.10.2011, 22:47:16
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

eu sunt de parere ca huidu a fost clar de vina si-si merita pedeapsa cu puscaria,adica ar fi bine daca ar ajunge la puscarie,ca sa se smereasca si sa vada o intreaga romanie ca se respecta legea si sa aiba romanii grija cu condusul ca nu-i de gluma,nu te joci cu viata oamenilor.

ar fi un exemplu pt toti daca ar intra la puscarie,adica daca el care e vedeta intra la puscarie dapai un om simplu,si astfel poate conducatorii auto n-ar mai bea inainte sa conduca,n-ar mai merge cu viteza ca nebunii,n-ar mai depasii pe linie continua si poate s-ar injumatatii nr celor care mor din accidente de masina.
Reply With Quote
Vechi 18.10.2011, 00:41:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
omule bun, se vede ca esti orientat cu fata inspre rasarit !
Acum , te rog sa ma ierti , dar fiecare cu "orientarea " ( dezorientarea ) lui ! Nu ?
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Gheorghe Mihoc a trecut la cele vesnice printr-un accident rutier! florina_drossu Stiri, actualitati, anunturi 19 29.12.2010 12:47:14