![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Florin-Ionut;406455]Să înțeleg că nu toți cei din Rai au viață veșnică? Ce se întîmplă cu cei care se botează dar nu se cuminecă? Poți detalia te rog?
Dumnezeu stie ce se intampla cu ei oricum cei ce nu se cumineca de exemplu Protestantii , probabil sunt ca mortii ce isi ingroapa mortii.Ce putem face este sa ne rugam ca Protestantii sa fie cuminecati de Iisus care e si preot sau de Biserica biruitoare, sa fie cuminecati dupa moarte. Un musulman a chemat pe IIsus pe patul de moarte, nici macar crestin nu era si cred ca a fost si botezat si cuminecat de IIsus care e preot si a ajuns in rai. Stim ce se intampla cu cei ce se cumineca. Au viata vesnica vers 54, vor fi inviati in ziua cea de apoi Vers 54 si Dumnezeu este in ei. Vers 56. Copiii pana de la 7 ani se pot cumineca fara spovedire asa ca e bine ca ei sa fie dusi la cuminecare sa devine imortali (vers 54) sa fie inviati in ziua de apoi (vers 54) si Dumnezeu sa fie in ei (vers 56). De ce se cumineca lumea inainte de moarte.Pentru ca odata ce Dumnezeu este in ei, dracii nu se pot atinge de suflet ce e dus direct in rai. Daca ai pe cineva drag care trage sa moara, neaparat sa-l cumineci si la fel e bine ca la spitale sa fie preotio pregatiti in caz de operatii sa-i cuminece pe muribunzi. Oricum roaga-te sa ai o moarte crestineasca si sa fii cuminecat inainte de moarte, sa nu mai ai parte de sperietura. Dupa aceea daca mori si nu te-a cuminecat nimeni, pe patul mortii cheama-l imediat pe IIsus PRIN RUGACIUNE si spune-i sa te ia in rai ca pe talharul de pe cruce ca ti-ai irosit viata si bineinteles roaga-l ca sa te cuminece . Chiar am, vorbit cu cineva care avut accident de masina si l-a chemat pe IIsus fiind aproape de moarte si IIsus a venit, l-a salvat de la rau si i-a mai dat o sansa si ieri am vorbit cu el. Deci trateaza aceste lucruri foarte serios. 53. Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. 54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. 55. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură. 56. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el. Spovedirea e calea recomandata de Iisus pentru iertarea pacatelor. Eu cred , ca o opinie personala, ca mai sunt si alte cai ca de exemplu facerea de bine, vedem la povestirea din vami cum se plateau cu faptele bune pacatele, salvarea de vieti etc... dar calea cea mai sigura SI MAI USOARA e spovedirea.Ingerii cazuti o sa-ti ridice multe bariere in fata sp;ovedirii si o sa-ti dea sentimente de rusine f mari dar nimeni nu o sa-si mai aminteasca ce-ai spus la spoveire in 3 zile darmite in 100 de ani. Nu te lasa si daca asta e cazul roaga-te l;a Dumnezeu sa te ajute sa te spovedesti si cumineci cu folos. Zi asa: Bunule Dumnezeu mantuieste-ma si ajuta-ma sa ma spovedesc si cuminec cu folos.Amin. A mai trecut o zi, 24 de ore intregi. Ai hranit, imbracat, dat apa aproapelui ? Uite o cana de apa data aproapelui valoreaza in rai cat greutatea ei in aur. CAt valoreaza o cismea construita intr-un parc sau in fata portii pe cheltuiala proprie care da litri si litri de apa apropiatilor nostrii pentru zeci sau sute de ani? Cat valoreaza in rai un pom plantat pe marginea drumului din care aproapele sa poata manca pe gratis? Sau o biserica care sa salveze suflete? Roaga-te la Dumnezeu sa te forteze sa le faci pe toate. Roaga-te asa: Bunule Dumnezeu te rog ca sa ma mantuiesti cu cat mai multa lume si in aceasta viata sa ma ajuti pe mine si proapele meu sa construim fiecare o cismea, sa plantam un pom si sa construim o biserica care sa ajute pe cat mai multi oameni. Amin. Daca tu nu stii cum o sa se intample asta , nu e nimic caci Dumnezeu stie. Daca stii ca nu ai resursele nu-i nimic ca Dumnezeu le are, a avut resurse sa construiasca Universul asa cum il vezi tu acuma, si ti le poate da. Treaba ta e sa te rogi ca sa fii ajutat. Atat si lasa-te in seama lui Dumnezeu. Ai curaj pentru ca acest curaj te va face fericit dupa moarte. Last edited by spre_rasarit; 19.10.2011 at 14:04:14. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tema preocuparii de sine la Seneca | Intrebari utilizatori | 0 | 24.07.2012 23:07:39 | |
Rog interzicerea subiectelor pe tema conceperii/avortului de copii | sophia | Stiri, actualitati, anunturi | 59 | 12.04.2012 22:39:18 |
Filme - tema religioasa | IonutS | Generalitati | 49 | 19.05.2011 20:18:31 |
Rezultatele unui sondaj pe aceasta tema. | Raphael | Eutanasia | 17 | 30.11.2010 16:00:44 |
cantece cu tema religioasa | roxanica | Generalitati | 0 | 13.11.2007 15:24:10 |
|