|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

N-am urmarit tot filmul, doar inceputul, prezentarea cazului , e interesanta tema propusa, desi daca  ai ramas fara frane, ai timp sa-i vezi si pe cei 5 din fata si realizezi ca mai ai si optiunea sa lovesti 1 din lateral, inseamna ca ai timp suficient sa claxonezi ca "nebunu", iar ei sa reactioneze :)
		 Last edited by ioanna; 25.10.2011 at 20:52:07. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Raspunsul l-a dat cineva dintre cei ce au comentat subiectul.Crima nu e morala si nu are nimic de-a face cu moralitatea.
		 Last edited by Pestisorul de Aur; 26.10.2011 at 20:53:28. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu cred ca nimeni pe lumea asta nu vrea sa ia decizii gresite. Orice ia o decizie o face pentru ca crede la momentul acela ca asa e cel mai bine. Daca ai luat o decizie gresita, asta nu te face neaparat un criminal, ci doar un prost. Dumnezeu n-o sa te condamne ca n-ai putut mai mult. In astfel de situatii, si in multe altele, Dumnezeu e cel care decide cine traieste si cine moare, cata vreme noi nu vrem sa moara nimeni. Iar daca El te-a pus pe tine, la un moment dat, in situatia sa alegi...poate ca are incredere in judecata ta, cine stie...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Deci daca intr-o zi un om ia o decizie MORALA catastrofala, asta nu se intampla pur si simplu dintr-o eroare, este rezultatul mai multor alegeri gresite pe care le-a tolerat multa vreme considerandu-le "greseli minore". | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu stiu la ce optiuni te referi. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ceva interesant ..dupa parerea mea | Templier Knight | Intamplari adevarate | 7 | 11.08.2016 16:32:58 | 
| Interesant?! | laurschepsis | Generalitati | 0 | 08.02.2010 21:20:26 | 
| Sprijin in luarea unei decizii | luciandumitrescu07 | Nunta | 32 | 31.08.2009 14:25:55 | 
| documentar interesant | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 0 | 13.07.2009 00:28:16 | 
|  |