![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Îmi cer scuze, am vrut să răspund acum două zile și am uitat. Pentru mine, are aceeași semnificație ca și pentru Hristos, maica Domnului și sfinții apostoli, semnificație găsită pe paginile Scripturii: Matei 28,1 - "prima zi a săptămânii", respectiv prima zi de lucru a săptămânii.
|
|
|
||||
|
||||
|
E curios cum extrageti din Scriptura doar anumite versete :) In Sfanta Scriptura apare ca Duminica este Ziua Invierii Domnului, probabil nu prezinta o importanta majora, din moment ce n-ati mentionat acest lucru, e mai important pentru dmv. ca e o zi de lucru.
|
|
|
|||
|
|||
|
Doar una din duminici a fost ziua Învierii, pe când toate sâmbetele sunt binecuvântate și sfințite de Domnul prin poruncă divină. Sesizați diferența?
|
|
|
||||
|
||||
|
[COLOR=black]Domnule osuitafaraunu, asa cum ati spus anterior, pentru dumneavoastra, semnificatia Duminicii pentru Sfintii Apostoli este ca aceasta e „prima zi a saptamanii”, o zi de lucru. Mentalitatea adventista e de-a dreptul surprinzatoare.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
[COLOR=black]Cati ingeri s-au unit cu Lucifer in razvratirea lui impotriva Lui Dumnezeu? [/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
ups... asta era pentru jocul interactiv :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu înțeleg cum mai puteți ține cu dinții de semnificația zilelor de sâmbătă când încă de pe vremea lui Iisus, sâmbăta, odihna spirituală a omului, nu mai avea decât semnifcația exterioară, represivă (nu se mai menținea decât în cârjele literelor Legii). ps: ramâne valabilă ideea: "Sectele vor merge în iad cu Biblia în mână." ps: Cine oare se împotrivește în a-L primi pe Mântuitorul? Last edited by ovidiu b.; 27.10.2011 at 17:56:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Cel ce are poruncile Mele și le păzește, acela este care Mă iubește..." (Ioan 14,21) Adică vreți a zice că Hristos din lașitate a păzit sabatul, doar de frica represaliilor? Nu cumva a făcut-o din convingere profundă și din resposabilitate (Ps.39,10.11)? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Inaltarea Domnului-Ziua eroilor | georgeval | Inaltarea Domnului | 34 | 06.06.2019 03:16:23 |
| Fuga in Egipt - Duminica dupa Nasterea Domnului | bonicud | Intrebari utilizatori | 1 | 29.12.2012 20:40:19 |
| cinsteste ziua Domnului | mihaisepo | Generalitati | 7 | 13.11.2010 19:17:52 |
| Piata din ZIUA DOMNULUI | Dacian | Intamplari adevarate | 5 | 11.04.2008 06:49:27 |
| Despre Duminica sau ziua Invierii! | alecsandru | Secte si culte | 25 | 06.11.2007 20:26:52 |
|
|