![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() - semne în domeniul sănătății (Mat. 24,7) - psihoza oamenilor (Luc. 21,26) - intensificarea activității printre îngeri și demoni (Apoc. 7,1-3; 16,14) Puteți posta întrebarea. |
|
||||
|
||||
![]()
am pus-o anterior.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Îngerul Domnului tăbărăște în jurul celor ce se tem de El, și-i scapă din primejdie." (Psalm 34,7 - versiunea Cornilescu)
"Străjui-va îngerul Domnului împrejurul celor ce se tem de El și-i va izbăvi pe ei." (Psalm 33,7 - versiunea Sinodală) "Vedeți să nu disprețuiți pe vreunul din aceștia mici, că zic vouă: Că îngerii lor, în ceruri, pururea văd fața Tatălui Meu, Care este în ceruri." (Matei 18,10 - versiunea Sinodală) |
|
||||
|
||||
![]()
puteti continua cu o noua provocare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adam si Eva daca ar fi mancat din pomul vietii dupa ce pacatuisera nu ar mai fi putut fi mantuiti, ar fi ramas vesnic cu pacatul in ei. |
|
|||
|
|||
![]()
O întrebare grea de data aceasta: Care era primul născut al lui Noe?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sem ,desi in Biblie e scris doar ca Sem era mai mare decat Iafet. Insa alte indicii cum ar fi linia mesianica care provine din Sem duc la concluzia ca el ar fi cel mai mare (primul nascut)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Am ales o întrebare mai grea că voi fi mai ocupat astăzi (fiind "ziua pregătirii"). Dacă răspunsul corect necesită un timp mai îndelungat, ofer o variantă mai ușoară pentru a nu bloca jocul până la revenirea mea: Întrebarea 2: ce înseamnă această "zi a pregătirii" și unde apare în Scripturi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Last edited by ioanna; 28.10.2011 at 12:42:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci Sem > Iafet |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|