![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt intr-u totul de acord, asta cred si eu, dar totusi...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este sa ramai alaturi de ea.Daca ti-a gresit si i-a parut rau,atunci Dumnezeu spune sa iertam.Cand iertam trebuie sa o facem cu toata inima.Sa stergem orice amintire si orice urma de rana.Dumnezeu cand iarta pacatele oamenilor ce se caiesc le sterge cu buretele si nu mai tine cont de ele,ii considera neprihaniti.Asa trebuie sa faci si tu!Sa o ierti cu toata inima si ai sa vezi ca or sa revina si fluturasii!Succes!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am facut-o deja, de fiecare data am iertat-o pentru ca toti gresim. Asa sa fie! Eu atat imi doresc sa fie totul bine si sa fiu cu ea cat vrea Dumnezeu, de aceea eu pe mine ma supar ca am asa o problema.
|
|
|||
|
|||
![]()
mi se pare ca nu am primit inca un raspuns care as putea sa-l pun in aplicare, pauza chiar nu pot, nu pot sa nu stiu nimic de ea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am avut o perioada cand am simtit la fel fata de cineva,din cauza ca ma dezamagise nu mai eram atat de entuziasmata in relatie,insa nici sa ma debarasez nu imi doream.Dar mi-a trecut,tot ce vroiam defapt si nu imi dadeam seama era sa vad mai multa pretuire din partea lui,sa imi demonstreze prin ceva ca ii pasa cu adevarat.O iubesti stai linistit,lucrurile vor reveni la normal.Sti cum iti dai seama ca o iubesti?Imagineaza-ti ca maine te va parasi si va fi la brat cu altcineva.Nu te-ai simti frant?
|
|
|||
|
|||
![]()
da mi greu sa imi si imaginez asa ceva, cred ca doar sa aud ca ne despartim m-ar termina, sti cum ii? la fiecare dezamagire simt asa un fior greu, care ma face sa ma intristez foarte tare, si culmea de fiecare data ma intristez chiar daca am problema asta ca nu stiu ce simt, asta ma face sa cred ca pe mine ma doare, daca ma doare inseamna ca eu tin la ea. Aia ii si la mine, nu mai am entuziasmul ala si sincer mi-l doresc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre iubire | Dobra Daniela | Generalitati | 34 | 27.04.2012 10:42:01 |
Despre iubire si recunostinta | planoristul | Generalitati | 41 | 23.01.2012 12:12:20 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
O poveste frumoasa despre iubire | Laurentiu | Generalitati | 12 | 29.05.2009 20:25:09 |
|