![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda, cunosc, pe principiul "oricum altul (alții) mai bun (i) nu se egzistă!".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricărui ateu care mai spune că arhiereii nu sunt, teologic vorbind, Cristos, am să le răspund că cei listați mai sus nu sunt cei mai buni fii ai poporului. Creștinismul, iluzie ? Ha ! Democrația și republica, alea iluzii !
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 01.11.2011 at 10:30:38. |
|
||||
|
||||
![]()
(Le-)Ai uitat-o pe (alde) Nuți.
![]()
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 01.11.2011 at 10:38:12. |
|
||||
|
||||
![]()
N-a uitat-o!
Va avea alte atributiuni de partid! Prima sarcina va fi sa invete sa faca mancare de mazare ca sa slabeasca ca s-a facut cat un dulap. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce legatura vedeti voi intre iertare si incredere? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 22.09.2012 16:56:11 |
cum vedeti viitorul? | iulyaan | Generalitati | 18 | 13.05.2011 10:51:33 |
Aici va pricepeti voi.. | ioanhodean | Generalitati | 15 | 31.03.2008 20:55:29 |
As vrea sa vedeti un filmulet | e_diana | Generalitati | 6 | 08.12.2007 17:19:59 |
|