![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iov.......
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
OK. Accepți o șarjă prietenească (până intră și ceilalți în joc)?
Întrebare: Avem vreo dovadă biblică în acest sens? |
|
|||
|
|||
![]()
Moneda chesita din iov 42:11, veche dinainte de vremea lui Avraam.
P.S. Trebuie sa plec. Cine vrea poate continua cu o intrebare. Voi vedea diseara daca am raspuns corect.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 02.11.2011 at 13:46:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1)Mostenirea pe care a acordat-o fetelor lui desi , in cazul evreilor, fetele mosteneau ceva doar in lipsa oricarui urmas de parte barbateasca 2)Averea lui Iov era calculata in vite oi , lucru care era caracteristic in vremea patriarhilor. 3)Se spune ca Iov aducea jertfe insa nu se spune nimic despre preotia levitica, despre cortul intalnirii etc. 4)Poate cel mai important argument e varsta la care Iov a murit (in jur de 200) varsta care e caracteristica patriarhilor. Cel mai probabil Iov s-ar incadra cronologic in perioada din Geneza intre cap 11-12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In Apocalipsa se vorbeste despre numarul fiarei ca fiind 666. In ce context mai apare acest numar al fiarei?
|
|
||||
|
||||
![]()
Regele Nabucodonosor a facut un chip de aur inalt de 60 de coti, lat de 6 coti, la care se inchinau in momentul in care auzeau muzica trambitata de 6 instrumente muzicale specifice. (Daniel cap.3)
Gramada aurului care se aduna intr-un an pentru Solomon era de 666 de talanti. III Regi 10:14 Greutatea aurului care i se aducea pe fiecare an lui Solomon era de șase sute șaizeci de talanți de aur Last edited by ioanna; 02.11.2011 at 18:28:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Acesta era din țara Avsitidei, din hotarele Idumeii și Arabiei, fiu din fiii lui Isav, de era el al cincilea de la Avraam. Pe tatăl său îl chema Zaret și pe mama sa, Vosora. Însă mai înainte se numea Iovav, și a proorocit patruzeci și cinci de ani și a apucat înainte de venirea lui Hristos o mie nouă sute douăzeci și cinci de ani." Asadar a trait probabil pe vremea cand poporul evreu era in Egipt. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|