![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu te lasa amagita. Nu te iubeste lumea mai mult decat o face Dumnezeu. NU ii pasa lumii de tine mai mult decat lui Hristos. Daruindu-ti copiii, El te va ajuta sa-i cresti, nu te va lasa de izbeliste. Sa nu te indoiesti de asta. Desigur, a avea copii cere sacrifiu, jerfta. Si mare e ispita de a ne eschiva de la jerfta. Sa nu uitam ca lui Iisus Hristos Insusi, cand Se afla pe cruce, multi Ii strigau sa Se dea jos de acolo. Dar El n-a facut asta, pentru ca a implinit voia Tatalui. De nenumarate ori ni se intampla ca duhul viclean sa ne indemne, in diverse chipuri, sa fentam crucea si sa imbratisam o viata comoda, plina de bucurii vremelnice, fara copii multi, fara "poveri" inutile. Insa bine e ca noi sa reusim a implini voia lui Dumnezeu, si nu pe cea a "lumii". |
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc din tot sufletul. ma bucur sa aud si incurajari. trebuie sa facem fata si sa ne descurcam, mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu. chiar daca sunt extrem de obosita, ca baiatul, e mititel si se trezeste noaptea, se foieste, ziua nu doarme ca sa ma pot odihni putin, dar eu sunt foarte fericita ca vine si al treilea si ma rog sa fie bine pana la capat, pentru ca mi l-am dorit ffffffffff mult, sa fie sanatos si sa se nasca cu bine. Toate cu voia si cu ajutorul lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa nu ne plangem din orice, daca la 3 copii pare complicat ce ar fi la 4?
Si ce ar zice atunci lumea? Bunicii nostri au crescut si 5-6, altii chiar 12 si n-au avut venituri fixe. Stiu pe cineva care a facut depresie si cu un singur copil ca ii zicea maicasa/soacrasa ca "nu era timpul". Sau intrebare pusa de o cuvioasa doamna cu scaunel rezervat la biserica in centru unei femei cu gemeni: "dar va opriti, nu?". Asta dupa ce s-a confesat ca putea sa faca si ea gemeni dar a preferat sa-i avorteze. Daca e sa te iei dupa gura lumii si sa incerci sa-i multumesti pe toti astia cu standardele astea "crestine" ajungi la balamuc. Sau iti distrugi viata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
increderea de sine | adelina02 | Intrebari utilizatori | 8 | 22.12.2010 00:05:22 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
Încrederea la români | Scotianul | Generalitati | 1 | 10.06.2010 23:05:16 |
|