Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.11.2011, 09:10:37
Laura19
Guest

Implicit

Multe articole de la Nasa nu sunt cine stie ce credibile. Dau si ei 2-3 explicatii, o poza editata in photoshop si lumea ii crede. In schimb, daca in articol se precizeaza ca sunt oameni de stiinta ortodocsi,indiferent de subiect, dovezile si cercetarile lor sunt puse sub semnul de intrebare sau/si luate in daradere. Iar asta ptr. ca ateii tind sa ii creada pe atei, iar ortodocsii pe ortodocsi, si cum ateii sunt din ce in ce mai multi, balanta se inclina in favoarea ateilor. Personal am mai multa incredere in oamenii de stiinta ortodocsi rusi-si sunt multi- decat americani sau chinezi.
Nu a zis nimeni sa incercam testul cu otrava. Parintele Arsenia Boca cand a precizat asta a vrut sa scoata in evidenta cata putere are credinta in Sfanta Cruce si semnul ei. Dansul a spus asta in alt context totusi. Era vorba de chimicalele, stiute si nestiute, care se pun in mancare in ziua de astazi,care tot o otrava lenta se poate numi. Si cand a fost intrebat ce sa faca oamenii in conditile astea(pe vremea lui Ceasca din cate mi-au zis ai mei mancarea, aia care era, era sanatoasa si naturala), Parintele Arsenia a spus sa facem semnul Sfintei Cruci deasupra a tot ce bem si mancam, ptr ca o purifica, scotand in evidenta acest fapt dand exemplul cu otrava. Acum nu a zis deloc sa facem experimente pe noi insine.
Prin articolul pe care l-am postat, am vrut sa arat ca Preotii si Parintii care ne-au spus de importanta Sfintei Cruci si a rugaciunii au dreptate si ca sunt si dovezi stiintifice care aproba teologia. Stiinta si credinta pot merge foarte frumos mana in mana. Dumnezeu nu e impotriva stiintei, atata timp cat e de folos omului. Experimentele gen "particula Lui Dumnezeu" nu fac nici cum bine omului.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Reprezentarile sfintei cruci costel Generalitati 4 09.01.2012 17:04:03
Inaltarea Sfintei Cruci Tia Diverse Sarbatori 32 16.09.2011 22:52:02
Inchinarea lucrurilor - puterea semnului Sfintei Cruci ! NECTARIE Generalitati 14 14.12.2010 16:21:39
Săptămâna Sfintei Cruci Carmen FUNIERU Impartasania (Taina Euharistiei) 1 04.09.2010 22:30:41
Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific cherub Rugaciuni 21 23.06.2010 08:50:29