![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. ma bucur de incurajari. si pe mine probabil multi ma considera poate inconstienta. eu stiu ca sunt pacatoasa si poate merit tot ce e mai rau in lume, dar eu am speranta ca totul se va rezolva de la sine, cu mila si ajutorul lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Paradoxal se intampla frecvent cu cei care nu vor sa aiba copii si sa amane aceasta din diverse pseudomotive: financiare, cariera, etc., odata cu inaintarea in varsta sa cheltuiasca mult mai mult pentru a putea sa aiba un copil.
|
|
|||
|
|||
![]()
sau în cazurile cele mai nefericite nu mai pot avea deloc copii...când poate Dumnezeu a vrut să ne dăruiască copii noi ne-am ferit...
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand ajungem sa ne punem intrebari de genul cum va fi cu al treilea, al patrulea?, ... e clar ca nu-L mai privim pe Dumnezeu ca Tata sau ca noi ne-am pierdut calitatea de fii. Orice tata in adevaratul sens al cuvantului, se zbate din rasputeri pentru copiii lui. Asa e si Dumnezeu cu noi, ne ofera daruri si atunci cand nu le meritam. Credinta si dragoste sa avem si vom iesi biruitori din toate incercarile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu ca Inaltul a sfatuit toti protii din eparhie sa se axezeze in mod special predica de la cununie pe nasterea de prunci(minim trei, spunea Inaltul).
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
increderea de sine | adelina02 | Intrebari utilizatori | 8 | 22.12.2010 00:05:22 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
Încrederea la români | Scotianul | Generalitati | 1 | 10.06.2010 23:05:16 |
|