![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
absolut , ne-absolut acelasi lucru e.ce anume sa vad?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar adevarul este arata prin minuni. Acesta e raspunsul si a fost dintotdeauna. daca ne uitam in Sfanta Scriptura vedem ca intotdeaun adevarul a fost aratat prin minuni. Cel mai elocvent exemplu este in istorisirea cu Sf. Ilie. Acum ai raspunsul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Peștișorul de aur: există religii și Biserica, ultima fiind capătul religiilor. Adevărul ei nu se poate asimila (doar) rațional, nu e o alegere între altele de valoare egală, pe baza unor argumente pe care intelectul să le considere valide rațional, logic sau de bun simț. Dacă vrei să afli ceva valoros pentru existența ta, începe cu credința, altfel toate căutările tale se vor înfunda mai devreme sau mai târziu. Întreabă-l pe Domnul ce te roade, stabilește o relație inter-personală, ai încredere că vei primi, atunci când vei fi pregătit , răspunsul pe care să-ți întemeiezi existența întru adevăr!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am impresia că tu ești confuz și proiectezi confuzia ta asupra celor care-și pierd vremea să-ți propună ție teme de gândire. Eu ți-am spus de unde cred eu (și nu numai eu) să începi. Nu există dovezi dacă nu există căutare autentică, ci doar curiozitate și aflare în treabă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorba ta, vino cu dovezi că ai ce zici tu că ai. Până una, alta ai demonstrat pe aici exact contrariul, o curiozitate submediocră pentru problematici care te depășesc. Termenul ”fumat” unde l-ai găsit, în istorie sau teologie?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
pentru ce ai nevoie de argumente realistice????? sti bine ca biserica ortodoxa nu vrea si nu incearca sa atraga adepti...... deci nu avem nevoie de tine.... ai vointa proprie... Dumnezeu si crestinismul nu se invata, nu se impune, se simte....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 12:30:22 |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
nunta crestina | maria32 | Nunta | 183 | 15.11.2011 12:03:19 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
|