Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2011, 21:22:15
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Sunt de doi ani in Olanda. Nu am vazut niciodata, dar niciodata, vreun caine vagabond. Nici pisici.
Vechi 22.11.2011, 21:36:55
preamultadezbinare preamultadezbinare is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2009
Implicit

Omoram zilnic atatea animale,pentru carne,sau pt.blana.Omoara Tiriac la Balc o groaza de mistreti.La diverse vanatori,la fel,se omoara animale in prostie.Si nimeni nu zice nimic.Sobolanii ii omoram,soarecii la fel.
Cainii au devenit un pericol.Va invit la mine in cartier,sa-i auziti(numai)cum latra cand se dezlantuie,nu va doresc sa-i si vedeti de aproape,sau sa treceti printr-o zona pe care n-o cunoasteti si sa va atace o haita de caini,pripasiti pe sub cine stie ce masini.
Intreb:sunt mai fericiti lasati pe strada si alungati cu pietre si muritori de foame(cine sa le dea de mancare la toti,cand nici oamenii n-o duc prea bine?),decat eutanasiati?
Sterilizare?Pai deja sunt foarte multi,iar sterilizarea nu se face,pt.ca,firmele care cu asta se ocupa,ce ar mai face dupa aia,daca i-ar steriliza pe toti?Trebuie sa mai lase si de samanta,nu?
Reply With Quote
Vechi 22.11.2011, 22:10:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Sunt de doi ani in Olanda. Nu am vazut niciodata, dar niciodata, vreun caine vagabond. Nici pisici.
Nu inteleg comparatia aruncata in joc...De ce nu sunt caini si pisici pe strazi in Olanda??Nu exista aceste specii acolo?

Sau doresti sa ne spui ca exista asociatii voluntare care au grija ca aceste fenome sa nu existe?Oameni necorupti cumva,care nu-si insusesc in mod egoist,josnic alocatiile primite pt a trata aceste probleme?????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 22.11.2011, 22:19:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Exista o solutie pentru iubitorii de animale, sa infieze acesti caini sau sa sustina material adaposturile. Pentru ca e mult mai rau sa vedem la stiri ca un copil sau altcineva a fost omorat de cainii vagabonzi. Cainii nu umbla in haite pe strazi, doar lupii in padure. La Discovery (cred) am vazut un documentar despre cainii vagabonzi din Rusia (sau alt stat de acolo). Se spunea ca acesti caini vagabonzi nu mai sunt domestici, devin salbatici, ca si haitele de lupi.
Reply With Quote
Vechi 22.11.2011, 23:07:48
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

eu sunt de acord cu omorarea cainilor pentru ca reprezinta un pericol pt oameni,si eu am fost atacat de caini si o gramada de oameni au fost muscati si atacati.
-cand a fost omorat japonezul ala de cainii vagabonzi inca de atunci trebuiau omorati toti cainii din tara;pai ce e mai de valoare viata unui om sau a cainilor ?

-latra, zi si noapte de te trezesc din somn,ameninta oamenii care trec prin fata blocului...si cum zicea cineva ca se cheltuie mai multi bani pt un caine care e ingrijit de primarie decat e alocatia unui copil;
-nici sterilizarea nu e o solutie daca in continuare sunt lasati cainii pe strada pt ca tot o sa muste oamenii
-si intretinerea unui caine ar costa 500 euro (daca l-ar intretine toata viata lui) pe cand eutanasierea costa 10 euro;asa ca cel mai bine sunt omorati si gata,scapam de toate problemele si banii care s-ar fi cheltuit pt intretinerea cainilor sa se dea la orfelinate,la copii.

Last edited by antiecumenism; 22.11.2011 at 23:15:24.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 00:32:04
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Implicit

Si eu sunt in Italia ,in sud,nici aici cainii si pisicile nu sunt asa pe strada cum se gasesc la noi.Aici primaria este implicata si tine sub control problema cu animalele fara stapin.La inceput au fost sterlizate ,iar acum o parte din ele au ajuns la batrinete si mor.Sunt adunate tot de primarie si duse la crematoriu.Se intelege ce se intimpla cu ele.Cele pe care le mai intilnesc pe strazi sunt foarte putine,crde ca in ultimii anii am vazut aici in orasul unde sunt eu in jurul la sase ,sapte caini.Multi nu-i asa?Cind am fost in vara acasa sincer m-am speriat de citi caini am vazut ,din pacate la noi se iau cele mai rele masuri .Dale Doamne minte la cei care sunt la putere pentru a lua deciziile corecte.Doamne Ajuta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36