![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Subiectul asta "Predestinare" , poate pentru ca nu il inteleg, ma face sa reneg biblia, biserica si religia... nu sunt ateist.. sunt agnostic... religia mea e binele... nu pot sa accept predestinarea... am facut doua afirmatii in care m-am contrazis am zis ca exista si ca nu exista(predestinare)... de fapt 'nu stiu' ... as vrea sa nu existe...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei putem amandoi decide sa nu existe,tu sa te apropii de credinta ortodoxa de exemplu,mai apropiata de dorinta ta,si sa-ti traiesti viata,acest miracol de clipa de clipa,iar la final sa fii sigur ca Dumnezeu nu va lasa pe unul din alesii sai :) sa piara.Ales in sensul de om cu o viata aleasa in traire.PS:daca pleci sa ma iei si pe mine in Elvetia.Fie si in podul hambarului,iubesc aceea tara. Dumnezeu cu tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o sa fiu niciodata pastor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o carte se spunea asa:daca intreb un om: ,,Cine esti?" va raspunde:,,Ion Popescu".Raspuns: ,,Nu,asa te cheama.Cine esti?"Raspuns: ,,Sunt profesor de arhitectura".Replica: ,,Nu,asta va este profesia.Cine esti?"Raspuns: ,,Sunt roman". Replica ,,Nu,asta va este nationalitatea si eventual locul unde traiti.Cine esti?".Raspuns: ,,Sunt protestant/agnostic".Replica: ,,Nu,asta va este incadrarea confesionala/optica cu privire la divinitate si oricum daca va iau la bani marunti(cazul protestantului) s-ar putea nici acolo sa nu va incadrati decat teoretic sau formal".
Apostolul Pavel spunea,in a II-a Epistola catre Corinteni ca ,,Asa ca, de acum incolo, nu mai cunoastem pe nimeni in felul lumii".Nu trebuie sa fii pastor.Daca,cu ajutorul Celui de Sus, vei ajunge sa te incadrezi in acel ,,cine esti"din II Corinteni 5:14-17 totul va fi bine.O seara placuta,Dumnezeu sa-ti ajute. Last edited by Scotland The Brave; 23.11.2011 at 00:07:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Cum aflu care este voia lui Dumnezeu in viata mea? | Marcel_Ionut | Generalitati | 21 | 20.09.2012 01:23:18 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
|