![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi cer iertare. Insa as vrea sa ma situez pe o pozitie corecta fata de toti. Asa ca mi-ar fi util un raspuns. Ai spus "cand eram ortodox". Sa inteleg ca nu mai esti ortodox? |
|
|
||||
|
||||
|
Din moment ce sunt catolic, nu mai sunt ortodox. Aici, prin "ortodox" înțelegând "rupt de Biserica Romei" și nu înțelegând sensul etimologic, legat de dreapta credință. Confesiunea declarată de fiecare în profil (a adevărat, e rubrică opțională) apare în colțul din dreapta sus a mesajului, sub numele de utilizator.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fara intentia de a-ti aduce vreo ofensa. Departe de mine acest gand. Doar ca ma face curios... Nu exista si forumuri catolice? Adica mi se pare ciudat ca cineva sa fie atat de activ pe un forum de alta confesiune. Te rog sa ma ierti daca te-am jignit cumva. Doamne ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
Da , peste 3000 de mesaje nu e putin de loc.
Subconstientul il cheama la religia in care a fost botezat mai ales ca e nepot de preot ortodox. |
|
|
||||
|
||||
|
Daca e asa, atunci cu siguranta bunicul va mijloci de acolo de sus(daca a plecat cumva) sau de aici de printre noi ptr ca nepotul sa imbratiseze credinta cea adevarata.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum depinde daca e in stare sa se lepede de sine. Numai asa ar putea sa vada ca este in ratacire. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Un greco catolic isi intreba fiul,mucenic ortodox: "Fiule, daca ai descoperit ca ortodoxia e dreapta credinta, de ce nu mi-ai spus?" Iar fiul rapunde:"Tata, am stiut ca vei reveni acasa. M-am rugat in schimb in tot timpul acesta ptr tine". Actualmente, tatal e preot ortodox, in locul fiului,incununat ca mucenic la numai 20 de ani.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Dezlegari ,,speciale" in posturi | Hector | Postul | 17 | 30.07.2012 12:32:32 |
| Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 23:06:08 |
| post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 09:44:57 |
| dezlegari blesteme in post | evutza | Generalitati | 0 | 06.12.2007 22:55:08 |
|
|