Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2011, 00:12:09
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am spus-o si o mai repet,daca NUMAI cainii reprezinta pericolul traiului decent si in siguranta,in Romania,ce mai asteptati?Dati-i bataie!Faceti curat!

Exista numai"daca","daca","daca".O gloata care sta cu mainile in san,pe margine-"marginalii", a caror singura functie este critica aspra,observatia.
Nu numai problema cainilor este afectata de aceasta indiferenta nesimtita,ba si lucruri mai serioase din viata romanilor,cum ar fi politica.

Chiar nu v-ati pus niciodata intrebarea DE CE NUMAI IN ROMANIA SUNT HAITE DE CAINI PE STRAZI???????
Credeti ca numai conditiile meteorologice din acest"plai de dor"le-au permis multiplicarea??
dupa cum vezi topicul este despre eutanasierea cainilor. momentan aceasta problema o discutam.
in rest, cum zicea Dragos, vorbim impreuna si ne intelegem separat.
numai bine, si te rog nu mai da reply la acest mesaj. nu are rost.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 00:14:54
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De fapt disctia este intre cei ce au fost muscati de cainii vagabonzi si cei ce nu au fost muscati. Probabil doar o fugarire de catre 4-5 caini schimba la 180 grade perceptia. Restul e teorie. Multi microbisti stiu din fata televizorului cel mai bine cum ar trebui sa joace fotbalistii.
Am fost muscata la 5 ani de catre cainele de companie al unei vecine,apoi de vreo 2 ori de cainele meu caci ma jucam prea dur cu el.
In rest,iubirea mea pt animale le invinge orice temere ca as fi vreun pericol ,ele stiu intuitiv asta si cand ma intalnesc cu caini straini,se uita prietenos la mine si dau din coada.

Aveam vreo 16 ani cand am scapat nevatamata din curtea unui caine lup,masiv,fioros.Cu ajutorul Domnului,in primul rand dar si cu ajutorul neagresivitatii mele,in al doilea rand.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 00:23:15
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ba, pardon doamnă, pe mine să mă scoateți din listă!
este prima data cand va dau dreptate :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 06:41:22
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Punea cineva întrebarea cum de s-a ajuns la această situație în ultimii 20 de ani și de ce nu-și fac datoria firmele de ecarisaj și cele de igienizare comunitară. Își fac datoria așa cum ne-o facem toți cetățenii în general plus funcție de banii alocați de primării pentru lucrările respective. Vreau să vă împărtășesc o informație pe care am aflat-o și eu:

La fel cum marile dezechilibre ecologice au la bază amănunte în aparență nesemnificative, înmulțirea fără precedent a câinilor vagabonzi din orașe a fost favorizată de schimbarea acum 20 de ani a suportului alimentar în prepararea raticidelor.

Până atunci, campaniile de deratizare din marile orașe foloseau otrăvuri (în speță fosfura de zinc) puse pe pește și deșeuri de mezeluri, deci carne. Suportul alimentar folosit astăzi este grâul, ori o altă cereală. Bineînțeles, se puneau avertizoare prin parcuri, tomberoane și malurile râurilor ca stăpânii să-și scoată câinii la plimbare cu precauție în perioada campaniei de deratizare. Din nefericire pentru câinii (și pisicile) "independenți", aceștia nu luau în seamă ce scria pe acele afișe, drept urmare, în lunile următoare era liniște pe maidan...

Last edited by osutafaraunu; 25.11.2011 at 06:43:34.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 07:41:27
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Probabil că și ce spui mata, nene 99 e adevărat.
Dar la fel de adevărat este că atunci când cineva încearcă să facă ceva cu adevărat, răsar ca ciupercile după ploaie haite (că tot e topicul potrivit) de Brijite și Brijei Bardoți care sar de popou în sus 3 coți că sunt tratate fără milă bietele animale.
Până atunci bineînțeles că implicarea VIZIBILĂ a acestor vajnici, CREȘTINI, iubitori de animale în viața comunității fiind un mare ZERO, dar, deh, dă bine să ai un motiv de a scrie versuri când de fapt nu ai nimic de spus.
De ce zic asta? Pentru că și până acum, vajnicii, CREȘTINII iubitori de animale puteau face astfel încât străzile patriei să fie lipsite de haitele de maidanezo-lupi, strângându-i frumos pe toți, sterilizându-i, construindu-le adăposturi și dându-i spre adopție. Cui? Păi asta ei știu, că acu' asta spun: să fie dați spre adopție. Corect, să fie! Luați-i voi!
CREȘTINEȘTE!

Last edited by DragosP; 25.11.2011 at 09:15:41.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 09:14:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Am fost muscata la 5 ani de catre cainele de companie al unei vecine,apoi de vreo 2 ori de cainele meu caci ma jucam prea dur cu el.
In rest,iubirea mea pt animale le invinge orice temere ca as fi vreun pericol ,ele stiu intuitiv asta si cand ma intalnesc cu caini straini,se uita prietenos la mine si dau din coada.

Aveam vreo 16 ani cand am scapat nevatamata din curtea unui caine lup,masiv,fioros.Cu ajutorul Domnului,in primul rand dar si cu ajutorul neagresivitatii mele,in al doilea rand.
Eu de asta am scris de caini vagabonzi, pentru ca e altceva, fara sa punem la socoteala ca e de obicei o haita care sare.
Ma gandeam ca va spune cineva ca din cauza ca iubeste animalele sau e bun nu il ataca un caine. Si era si rapsunsul: copii muscati nu urasc animalele si sunt buni. Daca ai urmarit "Imblanzitorul ca caini" cu Cesar Milan de pe Discovery, unii caini ataca mai mult copii pentru ca sunt mici de inaltime. Si am vazut un episod in care un caine nu a putut fi dresat ca sa nu fie un pericol si au trebuit sa-l dea la un adapost (aveau copil sau urmau sa aiba). Si astia erau toti animale de companie, nu haite de caini de pe strada!
Cand merge cineva in padure se asteapta sa fie si lupi sau alte animale. Pe strada nu ar trebui sa se astepte.
Dar in orasul meu a cam disparut problema asta, deci aproape s-a rezolvat. Si pot spune ca erau o gramada de caini vagabonzi, nu stiu exact cum au rezolvat-o, au fost niste campanii, iar Bardot e prietena orasului: http://www.ziare.com/stiri/eveniment...brasov-1017762

Eu am observat ca de multe ori cei ce sunt mai atasati fata de animale mai mult decat normal sunt mai putin atasati de oameni decat de animale si uneori considera animalele mai presus decat oamenii.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 09:38:20
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Cainii au aparut dupa ce Ceausescu a mutat populatia oraselor la bloc.
Atunci s-au umplut strazile de caini.
Cei de la tara ,in indolenta lor ,nu isi pazesc caiinii sa nu mai faca atatia pui.
Toata aceasta indolenta generala a generat aceasta situatie de care nu sunt vinovate bietele animale.
Cei care fac accidente rutiere in mod repetat nu sunt penalizati in nici un fel.
Nu li se interzice pe viata sa conduca masina ,nu mai spun ca ar trebui sa faca inchisoare,fiind pericole publice.
In special tinerii care sunt destrul de agresivi isi varsa la volan temperamentul coleric.
Agresivitatea din noi duce la aceste atacuri din partea cainilor.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 15:24:37
Magda M. Magda M. is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Cainii au aparut dupa ce Ceausescu a mutat populatia oraselor la bloc.
Atunci s-au umplut strazile de caini.
Cei de la tara ,in indolenta lor ,nu isi pazesc caiinii sa nu mai faca atatia pui.
Toata aceasta indolenta generala a generat aceasta situatie de care nu sunt vinovate bietele animale.
Cei care fac accidente rutiere in mod repetat nu sunt penalizati in nici un fel.
Nu li se interzice pe viata sa conduca masina ,nu mai spun ca ar trebui sa faca inchisoare,fiind pericole publice.
In special tinerii care sunt destrul de agresivi isi varsa la volan temperamentul coleric.
Agresivitatea din noi duce la aceste atacuri din partea cainilor.
Agresivitatea din noi duce si la atacuri asupra cainilor...sunt nenumarate iar de ele nu a raspuns nimeni niciodata in tara asta.
Cu ceva timp in urma doi copii se jucau in spatele blocului aruncand cu pietre intr-un catelus care schelalaia de mama focului. Era dreptul lor, nu? Nu cumva sa incerci sa le spui ca nu-i frumos ca sar imediat stiti cine si in ce fel....
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 19:14:21
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Magda M. Vezi mesajul
Agresivitatea din noi duce si la atacuri asupra cainilor...sunt nenumarate iar de ele nu a raspuns nimeni niciodata in tara asta.
Cu ceva timp in urma doi copii se jucau in spatele blocului aruncand cu pietre intr-un catelus care schelalaia de mama focului. Era dreptul lor, nu? Nu cumva sa incerci sa le spui ca nu-i frumos ca sar imediat stiti cine si in ce fel....
Portretul robot al copiiilor huligani,care mai tarziu ataca oameni.
Reply With Quote
Vechi 25.11.2011, 19:35:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Portretul robot al copiiilor huligani,care mai tarziu ataca oameni.
Să-i luăm, să-i sterilizăm, să-i ținem în adăposturi și să-i dăm spre adopție.
Ups, stai, e vorba de oameni...
Sau câini?
Le-am încurcat, parol!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36