![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai incercat si de la alti producatori? Repet, in functie de compozitie, sunt sapunuri care nu sunt recomandate pentru pielea cu probleme, chiar si daca sunt manufacturate 100% corect. Last edited by AlinB; 26.11.2011 at 13:19:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Repet :), pielea mea NU avea probleme si am fost foarte incantata la inceput de samponul solid pentru ca parul nu se ingrasa si era mai frumos. Dar in timp mie nu mi-a priit (am spus de ce). Dupa 7-8 luni am fost nevoita sa renunt. Cele 4 tipuri de sapun le-am cumparat doar o data, la prima comanda facuta la Galador si nu am fost prea incantata, mie imi uscau pielea si toate aveau acelasi miros (chiar daca erau diferite). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ar mai fi o soluție, să alternezi uneori, adică rar, folosirea acelor săpunuri cu șampoanele din comerț. Asta decît să treci iar pe parabeni și alte chimicale nocive.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Depinde foarte mult de piele fiecaruia, stiu de ex. pe cineva care se spala cu sapun de casa, din ala taranesc facut din grasime de porc si ii prieste foarte, in timp ce altii au imediat probleme cu el (desi nu pot sa spun cu certitudine ca este vorba de EXACT acelasi sapun, cine stie cum difere retetele, metodele de preparare..etc.) Ar fi pacat sa fie o problema de fabricatie..de Galador auzisem lucruri bune. Poti sa incerci si aici, eventual ceri un sapun mai special, spui ce probleme ai avut cu Galador -ul, si in functie de asta poti primi un sapun natural cu adaosuri speciale. http://bunatatidepoveste.blogspot.com/p/gama-noor.html |
|
|
||||
|
||||
|
Eu am auzit de ceva sapun facut din cenusa, apa si uleiuri, in casa, dar nu mai gasesc reteta
....
|
||||
|
||||
|
fara soda caustica?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cenusa tine loc de soda..e alcalina, dar nu cred ca iese mare lucru. Si nu stiu daca poti sti cu certitudine cat de alcalina e cenusa pe care o folosesti, depinde de tipul de lemn cred.
Daca e prea putina, o sa iasa o chestie unsuroasa, daca e prea multa, sapunul o sa fie la fel de caustic (ph mare) ca cel facut din soda caustica. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ati comandat vreodata produse de igiena orala de la https://dentasym.ro/ ? Ati recomanda produsele lor?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? | sophia | Postul | 95 | 22.10.2012 18:08:09 |
| produse bio Life-Care | arifa | Generalitati | 5 | 31.08.2010 19:43:02 |
|
|