![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum 3 ore jumatate s-a nascut Arsenie, 4,200kg, 54cm... si sotia si baietelul sunt bine. Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru bucuria pe care ne-a facut-o chiar in ziua in care este praznuit Parintele Arsenie!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa va bucurati de el, iar lui sa-i daruiasca crestere curata si mantuire! Si nu uitati ca micul Zian a fost afierosit Domnului inca de la nasterea sa! Doar asa putem nadajdui ca generatiile care vor veni se vor sfinti! Sfinte Parinte Arsenie, ocroteste si pazeste-l pe micutul Arsenie si pe mamica lui!
|
|||
|
|||
![]()
Multumim din suflet pentru gandurile bune si fie ca Domnul sa asculte rugaciunile tale si Sfantul Parinte Arsenie sa te aiba sub ocrotirea lui.
Apropo de minuni :). Noi tot oscilam cu numele intre Andrei si Teodor dar intr-o zi in care tot citeam marturii despre Parintele Arsenie Boca am aflat ca a trecut la Domnul in data de 28 noiembrie si i-am spus sotiei ca am putea sa ii punem numele Arsenie pentru ca se va naste in perioada in care este praznuit si Sfantul Parinte Arsenie. Dupa vreo 3, 4 zile, tot citind despre parintele Arsenie am aflat ca ziua de nastere a parintelui a fost pe 29 septembrie, adica exact ziua in care ne hotarasem sa ii dam numele Arsenie copilului. :) Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am aflat un lucru interesant zilele astea. Numele au(sau ar trebui sa aiba) un rol important asupra vietii celui care il primeste. De aceea numele trebuie ales cu grija, nu e suficient sa ne placa cum suna ci trebuie sa aiba si o semnificatie aparte.Iar Arsenie inseamna plin de barbatie.
|
|||
|
|||
![]()
Noi l-am ales din evlavie pentru Sfantul Parinte Arsenie :) si prin aceste "coincidente" eu cred ca ne-a confirmat ca am facut cea mai buna alegere in privinta numelui :)
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca l-am botezat Fabian. Dupa aproape doi ani, am devenit din ateu crestin si, din intamplare, am descoperit ca in ziua de nastere a fiului meu se sarbatoreste Sfantul .... va las pe voi sa ghiciti :) Pentru domnul Aurelian: Dumnezeu sa il binecuvanteze pe micul Arsenie si pe toata familia dumneavoastra ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Un zambet si o urare pentru noul an de la micutul Arsenie!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yfcrx...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va asculte rugaciunile.
Fie ca Dumnezeu sa ne sporeasca credinta noua tuturor si celor care nu o avem deloc sa ne-o daruiasca, pentru ca atat de putin suntem credinciosi, desi lucreaza clipa de clipa in viata fiecaruia dintre noi. |
![]() |
Tags |
arsenie boca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 18:02:21 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
|