Citat:
În prealabil postat de Raoul
Bogdan,eu stiam ca doar o carte a scris,atat. C a or fi doua sau trei... nu am de unde stii  Ideea e ca nu tot ce e la vanzare e scris de mana parintelui. Iertare,nu am vrut sa supar pe nimeni.
Doamne-ajuta!
|
Esti confuz rau de tot...o data spui ca tu stii de o carte...acum spui ca or fi 2 sau 3...apoi ca nu toate cartile sunt scrise de mana parintelui. Pai Marturii despre parinele normal ca nu sunt scrise de mana parintelui, dar restul cartilor "Din invataturile Parintelui Arsenie Boca" - sunt ceea ce paritele ne-a lasat scris...cartile sunt editate cu binecuvantarea unui Prea Sfintit, iar continutul cartilor este adunat de Parintele Arhimandrit Serafim Popescu care a slujit impreuna cu Parintele Arsenie la Manastirea Brancoveanu de la Sambatade Sus. Ideile tale sunt gresite...toate cartile pe care le-am vazut pe la librarii, pangarele bisericilor sau manastirilor sunt folositoare.
ps: modul de exprimare a paritelui este unul special si autentic, este cam greu sa invetezi ceva peste...bate la ochi imediat.