Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.11.2011, 21:14:50
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Daca Iranul era acelasi lucru cu Irak sau Libia... ar fi fost atacati de mult,ti-o garantez.
Sunteti dispus sa faceti ramasag ca, daca Iranul va fi atacat, va pierde razboiul ?
Reply With Quote
Vechi 28.11.2011, 21:16:44
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Sunteti dispus sa faceti ramasag ca, daca Iranul va fi atacat, va pierde razboiul ?
Probabil ca vor pierde, insa ideea era alta, ca ei nu vor incepe un razboi, nu vor lovi daca nu sunt atacati.
Punem pariu?
Reply With Quote
Vechi 28.11.2011, 21:25:58
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Probabil ca vor pierde, insa ideea era alta, ca ei nu vor incepe un razboi, nu vor lovi daca nu sunt atacati.
Punem pariu?
A, nu... Un razboi conventional nu vor incepe, pentru ca stiu ca ar lua-o pe cocoasa urat de tot, la fel cum au luat-o Siria, Egiptul, Libanul, Iordania si Irakul.

De aceea se multumesc sa sponsorizeze teroristii si incearca sa dezvolte arma nucleara.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2011, 21:34:48
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
De aceea se multumesc sa sponsorizeze teroristii si incearca sa dezvolte arma nucleara.
Atata timp cat Israelul isi va dezvolta capacitatile nucleare,o va face si Iranul. E similar cu India-Pakistan.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2011, 21:34:59
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
A, nu... Un razboi conventional nu vor incepe, pentru ca stiu ca ar lua-o pe cocoasa urat de tot, la fel cum au luat-o Siria, Egiptul, Libanul, Iordania si Irakul.
Cum poti face asemenea comparatii? Libia de exemplu era chiar aproape zero in ceea ce priveste domeniul militar,uita-te care era toata flota lor. Cred ca si Rep. Moldova i-ar fi snopit. Iar celelalte tari mentionate de tine sunt tot la fel,ba chiar mai rau. Iranul e foarte probabil sa posede si arma nucleara,ca de-aia se agita Occidentu acum. Si daca pierd ce? Macar pierd cu capul sus,nu se vor lasa calcati in picioare! Ma bucu si pt. Gadafi,e mult peste Sadam si Mubarak din Egipt! Pana si in imnul nostru national la fel se zice: "viata in libertate ori moarte,striga toti!"
Reply With Quote
Vechi 28.11.2011, 21:55:36
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cum poti face asemenea comparatii? Libia de exemplu era chiar aproape zero in ceea ce priveste domeniul militar,uita-te care era toata flota lor. Cred ca si Rep. Moldova i-ar fi snopit. Iar celelalte tari mentionate de tine sunt tot la fel,ba chiar mai rau.
Ma tem ca nu prea stiti istorie. Eu vorbesc despre toate razboaiele dintre Israel si tarile musulmane, incepand cu 1948.
Reply With Quote
Vechi 29.11.2011, 01:17:19
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste... Statele Unite sunt doar o tumora pe aceasta planeta...si Uniunea Europeana la fel, daca nu mai rau... daca "conducatorii" nostri ne-au varat in lagarul euroid, nu inseamna ca trebuie sa "tinem" cu cei din gasca celor care ne fura, pardon, administreaza...
Reply With Quote
Vechi 29.11.2011, 13:28:53
Preotul tau Preotul tau is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste...
liniste in felul acesta? cred ca glumesti !
Reply With Quote
Vechi 29.11.2011, 15:35:06
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste... Statele Unite sunt doar o tumora pe aceasta planeta...si Uniunea Europeana la fel, daca nu mai rau... daca "conducatorii" nostri ne-au varat in lagarul euroid, nu inseamna ca trebuie sa "tinem" cu cei din gasca celor care ne fura, pardon, administreaza...
Cam asa gandesc si liderii iranieni, de asta nu e bine sa aiba arme nucleare, ca nu stim cand viseaza noaptea ca Allah le-a poruncit sa inceapa jihadul.
Reply With Quote
Vechi 29.11.2011, 15:50:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FlaviusM Vezi mesajul
Cam asa gandesc si liderii iranieni, de asta nu e bine sa aiba arme nucleare, ca nu stim cand viseaza noaptea ca Allah le-a poruncit sa inceapa jihadul.
Stai linistit,si jidanii or sa viseze ca se apropie venirea lui Mesia. Care din ei (jidani si musulmani) se afla intr-o erezie mai mare??
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este Romania in razboi? iulyaan Generalitati 27 01.03.2011 11:39:09
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi mariazet45 Generalitati 2 26.05.2009 16:56:01
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Razboi in Georgia Gabri Generalitati 25 18.08.2008 15:50:34