![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti dispus sa faceti ramasag ca, daca Iranul va fi atacat, va pierde razboiul ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Punem pariu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea se multumesc sa sponsorizeze teroristii si incearca sa dezvolte arma nucleara. |
|
||||
|
||||
![]()
Atata timp cat Israelul isi va dezvolta capacitatile nucleare,o va face si Iranul. E similar cu India-Pakistan.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum poti face asemenea comparatii? Libia de exemplu era chiar aproape zero in ceea ce priveste domeniul militar,uita-te care era toata flota lor. Cred ca si Rep. Moldova i-ar fi snopit. Iar celelalte tari mentionate de tine sunt tot la fel,ba chiar mai rau. Iranul e foarte probabil sa posede si arma nucleara,ca de-aia se agita Occidentu acum. Si daca pierd ce? Macar pierd cu capul sus,nu se vor lasa calcati in picioare! Ma bucu si pt. Gadafi,e mult peste Sadam si Mubarak din Egipt! Pana si in imnul nostru national la fel se zice: "viata in libertate ori moarte,striga toti!"
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma tem ca nu prea stiti istorie. Eu vorbesc despre toate razboaiele dintre Israel si tarile musulmane, incepand cu 1948.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste... Statele Unite sunt doar o tumora pe aceasta planeta...si Uniunea Europeana la fel, daca nu mai rau... daca "conducatorii" nostri ne-au varat in lagarul euroid, nu inseamna ca trebuie sa "tinem" cu cei din gasca celor care ne fura, pardon, administreaza...
|
|
|||
|
|||
![]()
liniste in felul acesta? cred ca glumesti !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Stai linistit,si jidanii or sa viseze ca se apropie venirea lui Mesia. Care din ei (jidani si musulmani) se afla intr-o erezie mai mare??
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|