Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2011, 10:34:54
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
E foarte de mirare cum apare acest gen de legi intr-o tara preponderent crestina,lege care mai degraba pare adoptata dintr-un stat de salbatici.
O masura salbatica ar fi fost sa li se taie cu totul obiectul vinovatiei astfel incat respectivii sa fie nevoiti sa-si faca nevoile printr-un pai. In Cehia sunt castrati chirurgical si-i o tara cu mult mai dezvoltata. Nu stiu daca este o masura atat de razbunare, fiindca victimele nu cred ca mai pot fi razbunate fiind oameni care psihic sunt marcati pe viata, cat prin aceasta metoda se incearca estomparea si tinerea sub control a unor astfel de abuzuri. Sunt nenumarate cazuri cand pedofilii au fost inchisi a doua si a treia oara pentru acelasi lucru. Aproape in fiecare zi daca dai pe antene sau pro tv auzi despre astfel de cazuri. Lucrul aceasta ar cam trebui sa ne puna pe ganduri, mai ales ca victimele unor astfel de abuzuri la randul lor pot deveni violatori sau oameni cu un caracter extrem de agresiv.

Probabil ca daca nu se iau anumite masuri numarul violatorilor este in continua crestere. Ceea ce mie imi pare destul de inspaimantator.Aici nu-i vorba despre un furt sau mai stiu eu ce infractionalitate care se rezuma la pagubirea materiala a altora, este vorba despre oameni debilitati la nivel psihic pentru totdeauna, mai grav decat orice paguba materiala.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)

Last edited by Delirul; 02.12.2011 at 10:47:58.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor? Eugen7 Homosexualitatea 127 27.05.2011 03:57:33