![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit ,tata .ca nu ti-e nici o ruda ,uibeste-o si insoara-te cu ea ,daca-ti place de ea ,dragostea adevarata ,e cel mai pur sentiment ,de pe pamint ,noroc puiul mami...
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua!
Va solicit si eu ajutorul in urmatoarea privinta: daca mama unui baiat a botezat o fata, baiatul si fata se pot casatori? Ar reiesi ca sunt gradul III de rudenie, deci este posibil cu dispensa. Va multumesc! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
plus ca nu e nici firesc: nasa sa fie si soacra??????????
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 30.12.2011 at 12:24:16. |
|
|||
|
|||
![]()
daka matusa mea este verisoara ku un baiat atunci eu sunt ruda ku acel baiat?si daca da ce sunt ku el ?multumesc mult
Last edited by crisu cris; 18.02.2012 at 16:18:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie te rog romaneste corect, avem si litera c, e atat de frumoasa limba noastra! |
|
|||
|
|||
![]()
pai mai exact fiul bunicii de pe mama sa casatorit cu aceasta fata care a devenit matusa mea deci nu prea imi dau seama e complicat
Last edited by crisu cris; 18.02.2012 at 17:30:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana aici e bine? (In paranteza, pentru amuzament, parca am fi in cantecelul acela: taranul e pe camp/ taranul e pe camp/ hei, hai, lenuta mea/ taranul e pe camp/ el are o sotie/bis/refren/ sotia un copil/bis/refren/ copilul o dadaca/bis/refren/ dadaca o pisica/ bis/ refren/ pisica prinde soareci/bis/refren/ soarecii manca branza/bis/refren/ branza o fac ciobanii/bis/refren, etc) Sincer, cred ca nu esti ruda cu respectivul, nu e nimic cosangvinic, dar nu stiu daca din punct de vedere moral nu sunt restrictii... rude prin alianta?, daca se poate socoti asa, intraba un preot, cel mai simplu. Last edited by Adriana Cluj; 18.02.2012 at 19:21:13. |
|
||||
|
||||
![]()
sunt 7 grade de rudenie intre voi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Presupun insa ca ai anumite motive pentru ca te intereseaza acest aspect si deduc ca esti fata, si presupun ca iti place baiatul respectiv. Lore, mai adauga o informatie, te rog, daca relatia dintre ei ar fi ingradita in acest grad de rudenie Last edited by Adriana Cluj; 19.02.2012 at 13:23:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Intre cei doi vb de o afinitate de gradul 2. In acest caz, potrivit hotararilor canonului 54 Trulan, casatoriile sunt interzise pana la al cincilea, sau chiar pana la al saselea grad, daca prin asta vb de o schimbare de nume.
Dar avand in vedere ca intre ei sunt7 grade nu mai e nici un impediment.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 19.02.2012 at 16:45:23. |
![]() |
Tags |
grade de rudenie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grade, tipuri si semne ale influentei demonice | Mihnea Dragomir | Exorcismul | 38 | 29.04.2014 16:33:56 |
Sinteze GRADE DIDACTICE | educatietreiro | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 0 | 05.03.2011 14:52:49 |
Zece mii de miliarde de grade . | cocacoc | Generalitati | 69 | 08.01.2011 22:38:22 |
grade de rudenie | anita86 | Generalitati | 7 | 12.11.2009 23:58:10 |
Rudenie. | valy17s | Generalitati | 8 | 22.08.2007 11:34:23 |
|