Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2011, 09:11:19
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adaria Vezi mesajul
Da, asa este insa de obicei totusi multi indivizi raman singuri impotriva vointei lor. Si la chestia cu ce ai face daca, ai fost mortal...Te/ai insura tot cu sotioa ta, dar nu stii daca chiar ai mai voi sa faci pasul asta....Ti/ai dori sa traiesti ca un pustnic? Si de ce? Pe Dumnezeu il avem si daca suntem singuri si daca nu, gresesc?
Odată, un tânăr vine la Socrate să îl întrebe: "Maestre, am o mare dilemă și numai dumneata, cu înțelepciunea pe care și zeii o invidiază, mă poți ajuta!" "Care este dilema ce te chinuie, tinere?". "Maestre, e vorba că iubesc o fată. Nu știu ce să fac, dacă să mă însor sau să nu mă însor !". "Tinere, asta este o dilemă cu adevărat grea ! Dacă nu ai să te însori cu ea, îți va părea rău. Problema este că și dacă ai să te însori cu ea, îți va părea rău. Indiferent ce vei face, indiferent dacă nu ai să te însori sau ai să te însori, îți va părea rău!"

Mda. Singurul lucru care mă mângâie este acela că știu că Maestrul era însurat cu o scorpie, pe nume Xantipa. Parcă a mea nu e chiar așa....

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o familie anonim30 Intrebari utilizatori 57 27.03.2014 10:00:27
vreau un sfat anocica Generalitati 14 19.02.2014 08:40:08
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07
Vreau si eu pui Muzica Bisericeasca 2 01.04.2008 20:37:26